Kırklareli Babaeski'de "Sanayi Alanı" İmarlı Arsa Satışı | 24 Nisan 2024İmar Haber

24 Nisan 2024 - 17:59

Kırklareli Babaeski’de “Sanayi Alanı” İmarlı Arsa Satışı

Kırklareli İli Babaeski İlçesi Milli Emlak Şefliğince 1 Adet “Küçük Sanayi Alanı” İmarlı Arsanın Satış İhalesi 08 Ekim 2020 Tarihinde Saat 11:00’de Yapılacaktır.

Kırklareli Babaeski’de “Sanayi Alanı” İmarlı Arsa Satışı
Son Güncelleme :

19 Eylül 2020 - 11:23

Google News Google News href="http://www.facebook.com/share.php?u=https://www.imarhaber.com/kirklareli-babaeskide-sanayi-alani-imarli-arsa-satilacak/20314/" title="facebook">

Aşağıda Mah, Mevkii, Cinsi, Pafta, Ada, Parsel Numarası, Yüzölçümü, Hazine Hissesi,  Satılacak Yüzölçümü, Tahmini Satış Bedeli, Geçici Teminat Tutarı, İhale Tarihi ve Saati yazılı bulunan taşınmaz malın satışı yapılacaktır.

2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45 nci maddesi gereğince Açık Teklif  Usulüyle Babaeski Milli Emlak Şefliğinde 2886 Sayılı Kanunun 13.cü maddesine istinaden oluşturulan Komisyonca satışı yapılacaktır.

İhaleye katılmak isteyen İsteklilerin

Yasal yerleşim yeri sahibi olmaları, Tebligat için Türkiye’ de adres göstermeleri, Gerçek kişilerin T.C. Kimlik numarası, Tüzel kişilerin ise vergi kimlik numarasını bildirmeleri, (İkametgah İlmuhaberi, nüfus cüzdan örneği), ihale gün ve saatinden önce Babaeski Malmüdürlüğü veznesine yatıracakları geçici teminat makbuzu veya banka teminat mektubu (Banka teyid yazısı ile birlikte), özel kişiler adına vekaleten giren kişilerden tastikli vekaletname, tüzel kişilerde yetkili makamdan 2020 yılı için alınmış tüzel kişiliğin sicile kayıtlı olduğunu gösterir noterden tastikli yetki belgesi ve imza sirküleri, müşterek isteklilerde  noter tastikli ortak girişim beyannamesi (ortaklık sözleşmesi, imza sirküleri) ile birlikte ihale saatine kadar Komisyon huzurunda hazır bulunmaları gerekmektedir.

Geçici Teminatın Teminat mektubu ile verilmesi halinde mektubun şekli ve içeriğinin 2886 Sayılı Kanunun 27. maddesi ve bu kanun uyarınca yayınlanmış D.İ. Genelgesinde belirtilen şartları taşıması gerekmektedir.

İhale komisyonu ihaleyi yapıp yapmamakta serbesttir.

kirklareli-babaeski-imarli-arsa-satisi

Postayla başvuruda bulunacak isteklilerin iadeli taahhütlü olarak gönderecekleri teklif mektubu ile diğer belgelerin ihale saatine kadar Komisyon Başkanlığına ulaşması gerekmektedir. Postadaki gecikmeler dikkate alınmaz.

Satış bedeli, süresi içerisinde yatırılmadığı takdirde geçici teminatı Hazineye irat kaydedilir.

İhalelere ait şartname ve ekleri mesai saatleri dahilinde Babaeski Milli Emlak Şefliğinde ücretsiz olarak görülebilir.

Hazineye ait taşınmaz malların satış bedelleri peşin ödenebileceği gibi, satış bedelinin 1/4 ü peşin kalan kısma kanuni faiz uygulanmak suretiyle en fazla iki yılda eşit taksitlerle ödenebilir.

4706 sayılı Kanun uyarınca Hazineye ait taşınmaz malların satışı KDV’ ye tabi olmadığı gibi bu devir ve işlemler sırasında düzenlenen belgeler vergi, resim ve harçtan muaf olup, 5 yıl süre ile Emlak Vergisine tabi tutulmayacaktır.

Detaylı bilgi için Babaeski Milli Emlak Şefliği irtibat numarası: 02885124981

MAH./KÖY ADA PARSEL MEVKİİ m2 İMAR BEDELİ TEMİNAT
Gazi Osmanpaşa 167 103 Çalılık 13.614 Küçük Sanayi Alanı 2.390.000 478.000

Babaeski İmar Haberleri