Kırsal kalkınma yatırımları anlatıldı | 16 Nisan 2024İmar Haber

16 Nisan 2024 - 10:29

Kırsal kalkınma yatırımları anlatıldı

DÜZCE İL TARIM VE ORMAN MÜDÜRLÜĞÜNDEN EKİPLER DÜZCE MÜSİAD ÜYELERİNE KIRSAL KALKINMA DESTEKLERİ KAPSAMINDA EKONOMİK ALTYAPI YATIRIMLARININ DESTEKLENMESİ HAKKINDA BİLİLER VERDİLER.

Kırsal kalkınma yatırımları anlatıldı
Son Güncelleme :

11 Ocak 2021 - 17:20

Google News Google News href="http://www.facebook.com/share.php?u=https://www.imarhaber.com/kirsal-kalkinma-yatirimlari-anlatildi/56027/" title="facebook">

Düzce İl Tarım ve Orman Müdürlüğünden ekipler Düzce MÜSİAD üyelerine kırsal kalkınma destekleri kapsamında ekonomik altyapı yatırımlarının desteklenmesi hakkında bilgiler verdil

MÜSİAD Düzce Şube Başkanı Vefa Pehlivan, Düzce İl Tarım ve Orman Müdürü Nejdet Çiçek’in de hazır bulunduğu toplantıda destekler anlatıldı. Tarım ve Orman Müdürlüğü görevlileri, kırsal kalkınma yatırımlarının desteklenmesi programı dahilinde, kırsal kalkınma destekleri kapsamında ekonomik altyapı yatırımlarının desteklenmesi hakkında MÜSİAD üyelerine bilgilendirme yaptılar.

MÜSİAD Düzce Şube Başkanı Vefa Pehlivan programın sonunda Tarım ve Orman Müdürü Çiçek ve ekibine verdikleri bilgilendirme için teşekkür etti.