Kırşehir Ahi Evran Mahallesinin 18 Yaşındaki Muhtarı Gazete Satın Aldı | 26 Nisan 2024İmar Haber

26 Nisan 2024 - 06:24

Kırşehir Ahi Evran Mahallesinin 18 Yaşındaki Muhtarı Gazete Satın Aldı

18 yaşında Türkiye’nin en genç muhtar adayı olan Hüseyin Can Uğurlu, Kırşehir’in de en genç medya patronu oldu. 31 Mart seçimlerinde yerel medyanın tamamını gezdiğini anlatan Uğurlu, “Gençlerin önünü açmak ve kamuda yer almalarını sağlamak için gazete satın aldık” dedi.

Kırşehir Ahi Evran Mahallesinin 18 Yaşındaki Muhtarı Gazete Satın Aldı
Son Güncelleme :

21 Aralık 2019 - 20:58

Google News Google News href="http://www.facebook.com/share.php?u=https://www.imarhaber.com/kirsehir-ahi-evran-mahallesinin-18-yasindaki-muhtari-gazete-satin-aldi/14374/" title="facebook">

Kırşehir Ahi Evran Mahallesi’nden 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde muhtar adayı olan Hüseyin Can Uğurlu, muhtar adayı olarak birçok gence de ilham kaynağı olduğunu ve kendisi ile ülke genelinde 15’e yakın muhtar adayının olduğunu belirtti. Muhtar adaylığı için seçim propagandası yaparken Kırşehir’de yerel medyanın tamamını gezdiğini anlatan Uğurlu, “Muhtar adaylığım sürecinde gazeteleri gezdim. Hepsi, ayrı ücretlerde bulundu. Bizler de gençlerimizin kamuda yer alması ve vatana hayırlı evlatlar olması için düşünüp gençlerin önünü açmak için gazete satın aldık” dedi.

İLK HEDEFİ HALKIN SESİ OLMAK
Medya yapılanmasını ticari amaç için kullanmadıklarını anlatan Uğurlu, “Kırşehir’de dokuz farklı sektörde yer almaktayız. Gazeteye başlarken ilk hedefimiz ‘para transferini kaldırmak’ ve halkın sesi olmak oldu. Bu yolda da çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sorunların çözümlerini oluşturana kadar da durmayacağız” ifadelerini kullandı.

GENÇ OLMASI BİZİ DE HEVESLENDİRİYOR
Genç bir patronla çalışan medya grupları genel müdürü Ferhat Yıldırım ise, “Hüseyin beyin genç olması bizi de heveslendiriyor. Enerjisi bizlere de yansıyor” diye konuştu. Uğurlu, Alparslan Demirbaş yönetimindeki Ahi Yurdu Gazetesini, altı ay önce satın alarak faaliyetlerine başlamıştı.