Kısıtlamaya rağmen Bağdat Caddesi'ndeki yoğunluk pes dedirtti | 25 Nisan 2024İmar Haber

26 Nisan 2024 - 02:07

Kısıtlamaya rağmen Bağdat Caddesi’ndeki yoğunluk pes dedirtti

KORONA VİRÜS TEDBİRLERİ KAPSAMINDA UYGULANAN SOKAĞA ÇIKMA KISITLAMASININ DEVAM ETTİĞİ GÜNLERDE HAVANIN GÜNEŞLİ OLMASIYLA İSTANBUL’UN EN ÜNLÜ CADDELERİNDEN BAĞDAT CADDESİ VATANDAŞLARLA DOLDU TAŞTI.

Kısıtlamaya rağmen Bağdat Caddesi’ndeki yoğunluk pes dedirtti
Son Güncelleme :

02 Ocak 2021 - 17:00

Google News Google News href="http://www.facebook.com/share.php?u=https://www.imarhaber.com/kisitlamaya-ragmen-bagdat-caddesindeki-yogunluk-pes-dedirtti/50069/" title="facebook">

Korona virüs tedbirleri kapsamında uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasının devam ettiği günlerde havanın güneşli olmasıyla İstanbul’un en ünlü caddelerinden Bağdat Caddesi vatandaşlarla doldu taştı.

İstanbul’da korona virüs salgınının önlenmesi amacıyla uygulanan 80 saatlik sokağa çıkma kısıtlamasının devam ettiği günlerde bazı vatandaşlar cadde ve sokaklara çıkarak yoğunluk oluşturdu. Güneşi gören İstanbullular Bağdat Caddesi’ne adeta akın etti. Caddeyi dolduran vatandaşların bazıları yürüyüş yaparken bazıları da banklara oturarak sohbet etti. Çoğu vatandaşın maske taktığı görülürken, bazıları da maskesiz caddeye çıktığı görüldü. Bazı vatandaşların ise sosyal mesafe kuralına uymaması dikkat çekti.