Konya'da pandemi dönemi toplu ulaşım hizmeti başvuru süresi uzaltıldı | 29 Mart 2024İmar Haber

29 Mart 2024 - 12:05

Konya’da pandemi dönemi toplu ulaşım hizmeti başvuru süresi uzaltıldı

KONYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNİN YENİ TİP KORONA VİRÜS TEDBİRLERİ KAPSAMINDA 55-64 YAŞ ARASINDAKİ YOLCULARI SALGINDAN KORUYARAK GÜVENLE SEYAHAT ETMELERİNİ SAĞLAMAK AMACIYLA HAYATA GEÇİRECEĞİ “PANDEMİ DÖNEMİ TOPLU ULAŞIM” HİZMETİNİN ÖN BAŞVURU SÜRESİ 31 ARALIK TARİHİNE KADAR UZATILDI.

Konya’da pandemi dönemi toplu ulaşım hizmeti başvuru süresi uzaltıldı
Son Güncelleme :

23 Aralık 2020 - 15:05

Google News Google News href="http://www.facebook.com/share.php?u=https://www.imarhaber.com/konyada-pandemi-donemi-toplu-ulasim-hizmeti-basvuru-suresi-uzaltildi/43929/" title="facebook">

Konya Büyükşehir Belediyesinin yeni tip korona virüs tedbirleri kapsamında 55-64 yaş arasındaki yolcuları salgından koruyarak güvenle seyahat etmelerini sağlamak amacıyla hayata geçireceği “Pandemi Dönemi Toplu Ulaşım” hizmetinin ön başvuru süresi 31 Aralık tarihine kadar uzatıldı.

Konya Büyükşehir Belediyesi, yeni tip korona virüs (Covid-19) önlemleri kapsamında 55-64 yaş arası yolcuları Pandemi Dönemi Toplu Ulaşım (PDT) hizmetiyle taşıyacak. Salgın boyunca hayatın her alanında aldığı önlemlerle Konyalıların sağlığını ön planda tutan Konya Büyükşehir Belediyesi, PDT sistemiyle 55-64 yaş grubundaki yolcular için toplu taşımada yeni bir uygulamayı hayata geçireceğini daha önce duyurmuştu. Belirlenen yaş grubundaki yolcuların toplu ulaşımdan ayırılarak alternatif bir ulaşım ağı ile taşınmasını ön gören PDT sistemi ile vatandaşların korona virüs salgınından azami şekilde korunması amaçlanıyor. Büyükşehir Belediyesinin PDT hizmeti planlaması için başvuru tarihi 31 Aralık’a kadar uzatıldı. Konya Büyükşehir Belediyesi, yapılacak planlama ile PDT hatlarını ön talep durumuna göre belirleyecek. PDT servislerine kesin kayıt yaptıran kişiler haricinde hizmetten diğer yolcular yararlanamayacak. Pandemi Dönemi Toplu Ulaşım Projesi yürürlükte olduğu dönemde normal ulaşım ağı da hizmetine devam edecek. PDT servis ücreti aylık 150 TL olarak planlanıyor. Konuyla ilgili ön başvurular “pdt.konya.bel.tr” adresinden yapılırken; detaylı bilgiye mesai saatleri içinde 444 55 42 – 4627 numaralı telefondan ulaşılabiliyor.