Konyaspor Ismael Diomande'yi kadrosuna kattı | 28 Mart 2024İmar Haber

28 Mart 2024 - 21:55

Konyaspor Ismael Diomande’yi kadrosuna kattı

KONYASPOR, FİLDİŞİ SAHİLİ MİLLİ TAKIMINDA 18 KEZ FORMA GİYMİŞ ISMAEL DİOMANDE İLE SÖZLEŞME İMZALADI.

Konyaspor Ismael Diomande’yi kadrosuna kattı
Son Güncelleme :

13 Ocak 2021 - 13:10

Konyaspor, Fildişi Sahili Milli Takımı’nda 18 kez forma giymiş Ismael Diomande ile sözleşme imzaladı.

Sağlık sponsoru Medicana Konya Hastanesi’nde kontrolden geçen Diomande 1.5 sezonluğuna kendini yeşil-beyaz renklere bağlayan sözleşmeye imza attı. Konya Büyükşehir Stadyumu Basın Toplantı Salonu’nda gerçekleşen imza törenine Genel Menajer Seçkin Özdil ve yeni transfer Ismael Diomande katıldı. Ismael Diomande imza töreni sonrası yaptığı açıklamada, “Gerçekten büyük bir camiaya geldim. Güzel bir stadyum ve coşkulu bir taraftar topluluğu var. Burada olduğum için çok mutluyum. Çok iyi bir hocamız ve çok iyi bir takımımız var. İyi konsantre olursak, iyi çalışırsak ilk 10 içerisine gireceğimizi, ligi o şekilde tamamlayacağımızı düşünüyorum. Daha iyisini de yapabiliriz” şeklinde konuştu.

Ön libero ve merkez orta saha pozisyonlarında oynayan 28 yaşındaki Diomande kariyeri boyunca 143 maç, 5 gol, 3 asistlik performans sergiledi. Ismael Diomande Konyaspor’da 27 numaralı formayı giyecek.

Ertuğrul Tekşen ile 2,5 yıllık sözleşme

Konyaspor, Danimarka Süper Lig takımlarından Lyngby formasını giyen Ertuğrul Tekşen ile 2.5 yıllık sözleşme imzaladı. İmza törenine, kulüp adına akademi koordinatörü Taner Ay ve yeni transfer Ertuğrul Tekşen katıldı. Santrfor ve forvet arkasında oynayabilen 21 yaşındaki Ertuğrul Tekşen, 5 Kez U16 Milli Takımı’nın formasını giydi.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.