Kore Milletvekili Konuştu: "Kim Jong-un Öldüğüne Eminim!" | 25 Nisan 2024İmar Haber

25 Nisan 2024 - 09:11

Kore Milletvekili Konuştu: “Kim Jong-un Öldüğüne Eminim!”

Kuzey Kore Lideri Kim Jong-un Hakkında En Net İddia Güney Kore Milletvekillerinden Ji Seong-ho’dan Geldi: “Jong-un’un öldüğünden yüzde 99 eminim, Pyongyang yönetimi bu hafta sonu durumu halka açıklayacaktır”

Kore Milletvekili Konuştu: “Kim Jong-un Öldüğüne Eminim!”
Son Güncelleme :

02 Mayıs 2020 - 0:54

Google News Google News href="http://www.facebook.com/share.php?u=https://www.imarhaber.com/kore-milletvekili-konustu-kim-jong-un-oldugune-eminim/17724/" title="facebook">

Corona virüs (covid-19) salgınının dünyayı sardığı şu zamanlarda, gündem maddesi Kuzey Kore Lideri Kim Jong-un olmayı sürdürüyor.

Kim Jong-un’un öldüğüne dair iddialar peş peşe gelirken; 2006 yılında Güney Kore’ye gelen ve 15 Nisan genel seçimlerinde milletvekili olan Ji Seong-ho yaptığı açıklamayla herkesi şoke etti.

Kuzey Kore lideri Kim Jong-un’un öldüğünden yüzde 99 emin olduğunu belirten Ji Seong-ho Yonhap ajansına ilginç açıklamalarda bulundu.

Kuzey Kore lideri Kim’in öldüğü konusunda bilgilendirildiğini iddia eden Güney Kore Milletvekili Ji Seong-ho Pyongyang yönetiminin gerekli açıklamaları bu hafta sonu halka yapacaklarını ve Kuzey Kore liderinin kız Kardeşi Kim Yo-jong’un büyük ihtimalle ülkenin yeni lideri olacağını da sözlerine ekledi.

Ji Seong-ho, bu bilgiyi nereden aldığına dair herhangi bir açıklamada bulunmadı.