Körfez Merkez Kütüphanesi için ilk adım atıldı | 28 Mart 2024İmar Haber

28 Mart 2024 - 19:33

Körfez Merkez Kütüphanesi için ilk adım atıldı

VATANDAŞLARIN OKUMA ALIŞKANLIĞINI VE KİTAP SEVGİSİNİ ARTTIRMAK İÇİN GENÇLERİN YARARLANABİLECEĞİ ‘KÖRFEZ MERKEZ KÜTÜPHANESİ’ TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Körfez Merkez Kütüphanesi için ilk adım atıldı
Son Güncelleme :

28 Kasım 2020 - 14:40

Google News Google News href="http://www.facebook.com/share.php?u=https://www.imarhaber.com/korfez-merkez-kutuphanesi-icin-ilk-adim-atildi/26518/" title="facebook">

Vatandaşların okuma alışkanlığını ve kitap sevgisini arttırmak için gençlerin yararlanabileceği ‘Körfez Merkez Kütüphanesi’ toplantısı gerçekleştirildi.

Vatandaşların okuma alışkanlığını ve kitap sevgisini arttırmak, eğitim hayatını sürdüren gençlerin yararlanabileceği ‘Körfez Merkez Kütüphanesi’ için, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt’ün başkanlığında planlama toplantısı gerçekleştirildi. Körfez Belediyesi’nde gerçekleştirilen toplantıya, Belediye Başkanı Şener Söğüt, Başkan Yardımcıları Osman Yurt ile Levent Yılmaz ve birim müdürleri katılım sağladı. Proje kapsamında vatandaşların kitaba erişimini kolay hale getirmeyi hedeflediklerini belirten Başkan Şener Söğüt, “Körfez Merkez Kütüphanesi projemizin hayata geçmesiyle birlikte ilk ilçe kütüphanesini Körfezimize kazandıracağız. Sarnıç Han İş Merkezimizin üst katına yapılacak olan projemizle, hem vatandaşlarımızın kitaba olan erişimini daha kolay hale getireceğiz hem de çocuklarımıza, genç kardeşlerimize ders çalışabilecekleri nezih bir mekân sağlayacağız. Vatandaşlarımıza kitap okuma alışkanlığı aşılamak, onları kitaplarla buluşturmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz” ifadelerini kullandı.


Körfez İmar Haberleri