Körfez'de kar mesaisi | 28 Mart 2024İmar Haber

28 Mart 2024 - 18:08

Körfez’de kar mesaisi

KÖRFEZ BELEDİYESİ FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİ, AKŞAM SAATLERİNDE ETKİLİ OLAN KAR YAĞIŞI SEBEBİYLE YOLLARDA HERHANGİ BİR OLUMSUZLUK YAŞANMAMASI ADINA ÇALIŞMALARINI YÜRÜTÜYOR.

Körfez’de kar mesaisi
Son Güncelleme :

17 Ocak 2021 - 12:05

Google News Google News href="http://www.facebook.com/share.php?u=https://www.imarhaber.com/korfezde-kar-mesaisi/59892/" title="facebook">

Körfez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, akşam saatlerinde etkili olan kar yağışı sebebiyle yollarda herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması adına çalışmalarını yürütüyor.

Hafta içinde etkisini gösteren ve cumartesi akşamı itibariyle de etkisini arttıran kar yağışı sonrası, Körfez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan 3 tuzlama aracı, 1 küreme aracı, 1 greyder, 3 pikap, 3 JCB küreme aracı ve 40 personel ile sahadaydı. İlimtepe, Yukarı Hereke ve köyler bölgesinde gibi belli noktalarında hazır bekleyen karla mücadele ekipleri, karlı yolları temizledi.

Gece boyu çalışma

Körfez’in yüksek kesimlerdeki köy yollarında yapılan çalışmayla yollar sürekli açık tutuldu. Karla mücadele ekipleri, gece boyunca yollarda küreme ve tuzlama çalışması yaptı. Öte yandan kar yağışının etkili olduğu yerlerde vatandaşların yollarda sıkıntı yaşamamaları için toplu taşıma araçlarını kullanmaları konusunda yetkililer uyarıda bulundu. Kar yağışı ile birlikte ekipler İlimtepe, Kalıcı Konutlar, Yukarı Hereke ve köyler olmak üzere ilçeyi 4 bölgeye ayrılarak çalışma yürüttü.