Kumluca'da KADES anlatıldı | 28 Mart 2024İmar Haber

28 Mart 2024 - 19:22

Kumluca’da KADES anlatıldı

KADINA YÖNELİK ŞİDDETE KARŞI ULUSLARARASI MÜCADELE GÜNÜ ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA KUMLUCA İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ TOPLUM DESTEKLİ POLİSLİK BÜRO AMİRLİĞİ TARAFINDAN İLÇENİN CUMHURİYET MEYDANINA STANT KURULDU. KADIN ACİL DESTEK UYGULAMASI OLAN KADES DAĞITILAN BROŞÜRLERLE ANLATILDI.

Kumluca’da KADES anlatıldı
Son Güncelleme :

25 Kasım 2020 - 14:45

Google News Google News href="http://www.facebook.com/share.php?u=https://www.imarhaber.com/kumlucada-kades-anlatildi/24554/" title="facebook">

Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü etkinlikleri kapsamında Kumluca İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği tarafından ilçenin Cumhuriyet Meydanına stant kuruldu. Kadın Acil Destek Uygulaması olan KADES dağıtılan broşürlerle anlatıldı.

Standı Kumluca Kaymakamı Uğur Kolsuz, İlçe Emniyet Müdürü İrfan Ağlamaz, İlçe Müftüsü Hacı Kahraman, Sosyal Hizmetler Merkezi Müdürü Mehmet Sülekoğlu, İlçe Jandarma Bölük Komutanlığı Kadına Şiddeti Önleme Birim Temsilcileri, Kumluca Belediye Meclis Üyesi Rabia Demir ziyaret etti.

Kumluca’nın kadına şiddeti önleme konusunda iyi bir durumda olduğunu ifade eden Kaymakamı Uğur Kolsuz, “Ama biz ilçemizde 1 tane bile kadına şiddet konusu yaşanmasını istemiyoruz. Sıfır olsun istiyoruz. Bunun için mücadele ediyoruz. Ayrıca, salgınla mücadelemiz hızla devam ediyor. Hep birlikte mücadele ederek salgını sona erdireceğiz. Salgını sona erdiğimizde kadına şiddeti önlemek için daha çok mücadele etme zamanımız olacak. Kadın Acil Destek Uygulaması (KADES) diye bir uygulamamız var. Bu uygulamanın yaygın kullanımını sağlamamız gerekiyor. Bunun için basın kuruluşlarından da destek bekliyoruz. Kadına şiddeti sıfırlamak için hep birlikte mücadele edeceğiz” dedi.