Mamak Belediyesi personeline imar mevzuatı hakkında bilgilendirme semineri | 20 Nisan 2024İmar Haber

20 Nisan 2024 - 07:57

Mamak Belediyesi personeline imar mevzuatı hakkında bilgilendirme semineri

MAMAK BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI ABDURRAHMAN KELEŞ, İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ PERSONELİNE 3194 SAYILI İMAR KANUNU, YAPI DENETİMİ, RUHSATLANDIRMA, İMAR MEVZUATI, İMAR PLANLARI VE UYGULAMALARI GİBİ KONULARLA İLGİLİ SEMİNER VERDİ.

Mamak Belediyesi personeline imar mevzuatı hakkında bilgilendirme semineri
Son Güncelleme :

12 Aralık 2020 - 15:25

Google News Google News href="http://www.facebook.com/share.php?u=https://www.imarhaber.com/mamak-belediyesi-personeline-imar-mevzuati-hakkinda-bilgilendirme-semineri/34998/" title="facebook">

Mamak Belediye Başkan Yardımcısı Abdurrahman Keleş, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü personeline 3194 Sayılı İmar Kanunu, yapı denetimi, ruhsatlandırma, imar mevzuatı, imar planları ve uygulamaları gibi konularla ilgili seminer verdi.

Mamak Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleşen seminerde konuşan Keleş, belediye olarak önceliklerinin halkın yaşam konforunu arttırarak, yaşam standartlarını yükseltmek olduğunu kaydetti.

Personelin yeni yasalara, yönetmeliklere ve mevzuata hakim olabilmeleri, kurumdaki iş ve işlemlerin sağlıklı ve sorunsuz ilerlemesi, hem belediye bürokratları ile personelin hem de vatandaşların mağdur olmaması için resmi gazete ve görev, yetki ve sorumluluklarıyla ilgili belgeleri okumalarını tavsiye etti. Yapılan eğitim ile personelin, planlama süreçlerinde mevzuatın doğru ve etkin kullanımı konusunda nitelik kazanması sağlandı.