Manisa gece ışıklandırmalarıyla göz kamaştırıyor | 28 Mart 2024İmar Haber

28 Mart 2024 - 13:07

Manisa gece ışıklandırmalarıyla göz kamaştırıyor

KORONA VİRÜS ÖNLEMLERİ KAPSAMINDA, TÜM YURTTA OLDUĞU GİBİ MANİSA’DA DA VATANDAŞLAR YENİ YILA EVLERİNDE GİRECEK. MANİSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ DE, KENTTE OLUMLU BİR HAVA OLUŞTURABİLMEK, YENİ YILIN SAĞLIK VE UMUTLA GELECEĞİ DİLEĞİYLE, CADDE VE PARKLARDA DEKORATİF AYDINLATMA ÇALIŞMASI YAPTI.

Manisa gece ışıklandırmalarıyla göz kamaştırıyor
Son Güncelleme :

22 Aralık 2020 - 13:05

Google News Google News href="http://www.facebook.com/share.php?u=https://www.imarhaber.com/manisa-gece-isiklandirmalariyla-goz-kamastiriyor/43435/" title="facebook">

Korona virüs önlemleri kapsamında, tüm yurtta olduğu gibi Manisa’da da vatandaşlar yeni yıla evlerinde girecek. Manisa Büyükşehir Belediyesi de, kentte olumlu bir hava oluşturabilmek, yeni yılın sağlık ve umutla geleceği dileğiyle, cadde ve parklarda dekoratif aydınlatma çalışması yaptı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, yaklaşan yılbaşı öncesi şehrin ana caddelerinde ve yeşil alanlarda aydınlatma çalışması yaptı. Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, Fen İşleri Dairesi Başkanı Uğur Topkaya, Kent Estetiği Dairesi Başkanı Hakan Göktaş, Basın Danışmanı Göksel Topçu ile birlikte aydınlatma çalışmasını inceledi. Yapılan aydınlatma çalışmalarının ardından, cadde ve yeşil alanlar ışıl ışıl bir görünüme kavuşurken, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, kentte olumlu bir hava oluşturmayı amaçladıklarını vurguladı.