Manisa Sanayispor'dan Yunusemre Belediyespor'a ziyaret | 28 Mart 2024İmar Haber

28 Mart 2024 - 22:07

Manisa Sanayispor’dan Yunusemre Belediyespor’a ziyaret

MANİSA BÖLGESEL AMATÖR LİG TEMSİLCİSİ MANİSA SANAYİSPOR BAŞKANI TURHAN İNAN, YÖNETİM KURULU ÜYESİ MUSTAFA SARUHAN VE TEKNİK SORUMLU FATİH YILMAZ İLE YUNUSEMRE BELEDİYESPOR KULÜP BAŞKANI ARİF ALKAN’I ZİYARET ETTİ.

Manisa Sanayispor’dan Yunusemre Belediyespor’a ziyaret
Son Güncelleme :

11 Ocak 2021 - 18:20

Manisa Bölgesel Amatör Lig Temsilcisi Manisa Sanayispor Başkanı Turhan İnan, Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Saruhan ve Teknik Sorumlu Fatih Yılmaz ile Yunusemre Belediyespor Kulüp Başkanı Arif Alkan’ı ziyaret etti.

Manisa Bölgesel Amatör Lig Temsilcisi Manisa Sanayispor Başkanı Turhan İnan ve beraberindekiler, Yunusemre Belediyespor Kulübü Başkanı Arif Alkan’a ziyaret gerçekleştirdi. Alkan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek “2020 – 2021 sezonunda pandemi nedeniyle amatör futbolun oynanmadığı bugünlerde futbol ve ligler ile ilgili istişarede bulunduk. İnşallah en kısa zamanda pandemiden kurtularak sağlıklı bir ortamda amatör müsabakaların da oynanması en büyük temennimiz. Ziyaretlerinden dolayı Manisa Sanayispor Kulübü’ne teşekkür eder Bölgesel Amatör Lig’de başarılar dileriz” dedi.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.