Marcao ve Arda Turan, cezalı duruma düştü | 29 Mart 2024İmar Haber

29 Mart 2024 - 14:34

Marcao ve Arda Turan, cezalı duruma düştü

GALATASARAY’IN BREZİLYALI FUTBOLCUSU MARCAO VE KAPTAN ARDA TURAN, ANTALYASPOR MAÇINDA GÖRDÜKLERİ SARI KART İLE GELECEK HAFTA OYNANACAK OLAN KONYASPOR MAÇINDA CEZALI DURUMA DÜŞTÜ.

Marcao ve Arda Turan, cezalı duruma düştü
Son Güncelleme :

02 Ocak 2021 - 21:35

Galatasaray’ın Brezilyalı futbolcusu Marcao ve kaptan Arda Turan, Antalyaspor maçında gördükleri sarı kart ile gelecek hafta oynanacak olan Konyaspor maçında cezalı duruma düştü.

Süper Lig’in 16. haftasında sahasında Antalyaspor ile karşılaşan Galatasaray’da Marcao, Ömer Bayram, Younes Belhanda, Christian Luyindama ve Arda Turan sarı karı kart sınırında bulunuyordu. Müsabakanın 55. dakikasında rakibine yaptığı müdahale sonrasında hakem Abdulkadir Bitigen, Marcao’ya sarı kart gösterdi. 81. dakikada da bir pozisyon sonrasında Arda Turan sarı kart gördü.

Sınırda bulunan Marcao ve Arda, gelecek hafta deplasmanda oynanacak Konyaspor müsabakasında cezasından dolayı yer alamayacak.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.