Mario Lemina, Derbiye Çıkamayacak | 25 Nisan 2024İmar Haber

25 Nisan 2024 - 17:49

Mario Lemina, Derbiye Çıkamayacak

Galatasaray – Malatyaspor Maçında Sakatlanan Mario Lemina, Haftaya Oynanacak Fenerbahçe Derbisinde Forma Giyemeyecek.

Mario Lemina, Derbiye Çıkamayacak
Son Güncelleme :

17 Şubat 2020 - 21:48

Galatasaray’da ligin 22. haftasında oynanan Malatyaspor maçında sakatlanan Mario Lemina, Fenerbahçe derbisinde forma giyemeyecek. Sarı-kırmızılı kulüp, Lemina’nın sağ üst arka adalesinde orta düzeyde zorlanma ve kanama tespit edildiğini açıkladı.

Fatih Terim yaptığı açıklamada: “Maalesef arka adalesiyle ilgili bir teşhis var. Yarınki MR’dan sonra daha net bir şey söyleyebiliriz. Ancak sıkıntılı bir durum var. Lemina bizim için çok çok önem taşıyan bir oyuncu. Galatasaray’ın oyun anlayışında, taktiğinde kilit bir oyuncu.” dedi.



Kulüp tarafından oyuncunun sağlık durumu hakkında yapılan yazılı açıklamada, “Oyuncumuz Mario Lemina’nın sponsor hastanemiz Medical Park Bahçelievler Hastanesi’nde yapılan tetkikleri sonrası sağ üst arka adale grubu ve fasyasında orta düzeyde zorlanma (ikinci derece strain) ve kanama tespit edilmiştir. Oyuncumuzun tedavisine başlanmıştır” denildi.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.