MASKİ'den 3 mahalleyi rahatlatan çalışma | 29 Mart 2024İmar Haber

29 Mart 2024 - 08:55

MASKİ’den 3 mahalleyi rahatlatan çalışma

MASKİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ, ŞEHZADELER İLÇESİNE BAĞLI AKPINAR, YENİHARMANDALI VE TURGUT ÖZAL MAHALLELERİNİ KAPSAYAN DERE TEMİZLİK ÇALIŞMASINI TAMAMLAYARAK MAHALLEYE NEFES ALDIRDI.

MASKİ’den 3 mahalleyi rahatlatan çalışma
Son Güncelleme :

21 Ocak 2021 - 15:40

Google News Google News href="http://www.facebook.com/share.php?u=https://www.imarhaber.com/maskiden-3-mahalleyi-rahatlatan-calisma/63244/" title="facebook">

MASKİ Genel Müdürlüğü, Şehzadeler ilçesine bağlı Akpınar, Yeniharmandalı ve Turgut Özal mahallelerini kapsayan dere temizlik çalışmasını tamamlayarak mahalleye nefes aldırdı.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, dere temizlik çalışmaları ile il genelindeki taşkın sıkıntısına son veriyor. Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı bünyesinde yürütülen çalışmalar kapsamında, Şehzadeler ilçesine bağlı Akpınar, Yeniharmandalı ve Turgut Özal mahallelerinde dere temizlik çalışması yapıldı. Yapılan çalışma ile yağışlı havalarda meydana gelebilecek taşkın sıkıntısına karşı önlem alınırken, MASKİ ekiplerince yürütülen çalışmadan duydukları memnuniyeti dile getiren mahalle sakinleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür etti.