Melikgazi Belediyespor deplasmanda mağlup oldu | 28 Mart 2024İmar Haber

28 Mart 2024 - 19:05

Melikgazi Belediyespor deplasmanda mağlup oldu

TÜRKİYE BİRİNCİ ERKEKLER VOLEYBOL LİGİ A GRUBU’NDA MÜCADELE EDEN KAYSERİ EKİBİ MELİKGAZİ BELEDİYESPOR, DEPLASMANDA OYNADIĞI MAÇTA JEOPARK KULA BELEDİYESPOR’A 3-0 MAĞLUP OLMAKTAN KURTULAMADI.

Melikgazi Belediyespor deplasmanda mağlup oldu
Son Güncelleme :

06 Aralık 2020 - 15:05

Türkiye Birinci Erkekler Voleybol Ligi A Grubu’nda mücadele eden Kayseri ekibi Melikgazi Belediyespor, deplasmanda oynadığı maçta Jeopark Kula Belediyespor’a 3-0 mağlup olmaktan kurtulamadı.

Ligde bu sezon bir türlü istediğini bulamayan Melikgazi Belediyespor, ligde oynadığı 9. maçında deplasmanda Jeopark Kula Belediyespa’a toplamda 81 dakika süren mücadelede 3-0 mağlup oldu. Evsahibi takım setleri 26-24, 25-15 ve 25-22 kazanırken, 6. galibiyetine imza attı. Melikgazi Belediyespor ise bu sezon 2 galibiyet alırken, 7. kez salondan mağlubiyet ile ayrılmış oldu.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.