Mersin'de yeni otobüslerin rengi anketle belirlenecek | 29 Mart 2024İmar Haber

29 Mart 2024 - 04:44

Mersin’de yeni otobüslerin rengi anketle belirlenecek

MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNCE ALINACAK OLAN ÇEVRE DOSTU 100 CNG’Lİ OTOBÜSÜN RENGİNİN BELİRLENMESİ İÇİN ANKET ÇALIŞMASI BAŞLATILDIĞI BİLDİRİLDİ.

Mersin’de yeni otobüslerin rengi anketle belirlenecek
Son Güncelleme :

05 Aralık 2020 - 17:10

Google News Google News href="http://www.facebook.com/share.php?u=https://www.imarhaber.com/mersinde-yeni-otobuslerin-rengi-anketle-belirlenecek/30886/" title="facebook">

Mersin Büyükşehir Belediyesince alınacak olan çevre dostu 100 CNG’li otobüsün renginin belirlenmesi için anket çalışması başlatıldığı bildirildi.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, toplu taşıma araç filosuna kazandırılacak olan çevre dostu 100 CNG’li otobüsün rengini Mersin halkı belirleyecek. Vatandaşların kullanacağı otobüslerin rengini belirleyebilmesi için anket çalışması başlatan Büyükşehir Belediyesi, 5 alternatif renk sundu.

“Mersin’e yakışacak yepyeni otobüsler alıyoruz, renk seçimini Mersinlilere bırakıyoruz. Seçimini yap, yeni otobüslerimizin rengini sen belirle” başlığı ile düzenlenen ankete tüm Mersinliler katılabilecek. Vatandaşlar, Büyükşehir Belediyesinin ’https://www.mersin.bel.tr/anket’ adresi üzerinden yayınladığı ankete, 8 Aralık’a kadar katılarak istediği rengi seçebilecek.