Millet Bahçesinde Düzce'nin doğal taşları kullanılacak | 29 Mart 2024İmar Haber

29 Mart 2024 - 13:51

Millet Bahçesinde Düzce’nin doğal taşları kullanılacak

DÜZCE BELEDİYESİ İŞTİRAK ŞİRKETLERİNDEN BİRİ OLAN BELTAŞ, İNÖNÜ, ANITPARK, AVNİ AKYOL PARK ALANLARINI KAPSAYAN MİLLET BAHÇESİ’NDE YAPILACAK OLAN YÜRÜYÜŞ YOLLARININ TAŞLARIN ÜRETİM İŞİNİ ÜSTLENEREK FAALİYETİNE BAŞLADI.

Millet Bahçesinde Düzce’nin doğal taşları kullanılacak
Son Güncelleme :

07 Aralık 2020 - 20:20

Google News Google News href="http://www.facebook.com/share.php?u=https://www.imarhaber.com/millet-bahcesinde-duzcenin-dogal-taslari-kullanilacak/32346/" title="facebook">

Düzce Belediyesi iştirak şirketlerinden biri olan BELTAŞ, İnönü, Anıtpark, Avni Akyol Park alanlarını kapsayan Millet Bahçesi’nde yapılacak olan yürüyüş yollarının taşların üretim işini üstlenerek faaliyetine başladı.

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’ nün Düzce’nin doğal taşlarının Millet Bahçesi’nde kullanılmasının Düzce’ye prestij sağlayacağını belirtmesinin ardından BELTAŞ hareket geçerek Millet Bahçesinin tüm üst yapı estetiğinde kullanılacak olan Düzce bölgesinde çıkan doğal taşların değerlendirilmesi için kollarını sıvadı.

Düzce Belediyesi iştirak şirketlerinden BELTAŞ, TOKİ ile anlaşma sağlayarak Düzce’nin ve bölgenin en büyük Millet Bahçesi’nde kullanılacak taşları işleyerek tedarik edecek. Düzce’nin çehresini değiştirecek ve vatandaşların nefes alabilecekleri yaklaşık 27 Bin metrekarelik bir alanda yapımı devam eden Millet Bahçesi’ndeki yürüyüş yolları, Düzce’nin doğal kaynağı olan granit taşlarla döşenerek kent estetiğine uygun olarak eşsiz bir görünüm kazanması sağlanacak.