Muharrem Usta, Alacaklarını Kulübe Bağışladı | 29 Mart 2024İmar Haber

29 Mart 2024 - 10:16

Muharrem Usta, Alacaklarını Kulübe Bağışladı

Bordo-Mavili Kulübün Eski Başkanı Muharrem Usta, Geçmişe Dönük Alacaklarının 38 milyon 438 bin 477 TL’lik Kısmına Çizik Çekti.

Muharrem Usta, Alacaklarını Kulübe Bağışladı
Son Güncelleme :

16 Haziran 2020 - 22:02

Konuyla ilgili Trabzonspor’dan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi. “Kulübümüz ile eski başkanlarımızdan Sayın Muharrem Usta arasında yapılan görüşmeler uzlaşmayla sonuçlanmıştır.

“Bu bağış, Trabzonspor’un şampiyonluk yarışında yara almaması, milyonlarca taraftarının mutlu olması, UEFA’nın bir senelik engelinin aşılması ve bu büyük markayı bırakanların anısına yapılmıştır. Şimdi tek bir hedef var, 8. şampiyonluk” açıklamasında bulunan Usta’ya eski kulübünden teşekkür gecikmedi.

Sayın Muharrem Usta geçmişe dönük alacaklarının 38 milyon 438 bin 477 TL‘lik kısmını kulübümüze bağışlamıştır. Yönetim kurulumuz, bu uzlaşma neticesinde Sayın Usta’ya yönelik açmış olduğu tüm davalardan feragat etmiştir. Eski Başkanımız Sayın Muharrem Usta’ya göstermiş olduğu özveri ve hassasiyetten dolayı teşekkürlerimizi sunarız” ifadelerine yer verdi.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.