Muş'ta köy okulu öğretmenleri için materyal hazırlama noktası kuruldu | 29 Mart 2024İmar Haber

29 Mart 2024 - 14:37

Muş’ta köy okulu öğretmenleri için materyal hazırlama noktası kuruldu

MUŞ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN KÖYLERDE GÖREV YAPAN ÖĞRETMENLER İÇİN MATERYAL HAZIRLAMA, BASIM VE DESTEK NOKTASI OLUŞTURULDU. (İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ ENVER KIVANÇ)

Muş’ta köy okulu öğretmenleri için materyal hazırlama noktası kuruldu
Son Güncelleme :

31 Aralık 2020 - 22:20

Google News Google News href="http://www.facebook.com/share.php?u=https://www.imarhaber.com/musta-koy-okulu-ogretmenleri-icin-materyal-hazirlama-noktasi-kuruldu/48859/" title="facebook">

Muş İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından köylerde görev yapan öğretmenler için materyal hazırlama ve basım destek noktası oluşturuldu.

Kentteki Atatürk İlkokulundaki bir sınıfta kurulan materyal destek noktasının açılışı Vali Yardımcısı Alay Yazıcı ve İl Milli Eğitim Müdürü Enver Kıvanç tarafından yapıldı. Burada açıklamalarda bulunan Vali Yardımcısı Alay Yazıcı, öğretmenler arasında yardımlaşmayı tesis etmeyi çok önemsediklerini ve açılışı yapılan destek noktasının Türkiye’de bir ilk olduğunu söyledi. Öğretmenlerin buradan aldıkları hizmet sayesinde eğitime destek olacaklarını ifade eden Yazıcı, emeği geçenlere teşekkür etti.

İl Milli Eğitim Müdürü Enver Kıvanç ise köylerde görev yapan öğretmenlerin hazırladıkları materyallerin öğrencilere ulaştırılmasında kolaylık sağlamak amacıyla destek noktasının oluşturulduğunu belirterek, “Bazı köy okullarımızda bilgisayar, bazılarında ise internet yok. Dezavantajlı durumdaki köy öğretmenlerimiz şehir merkezine geldiklerinde öğrencileri için her türlü materyali hazırlayabileceği ortamı oluşturduk. Daha önceden öğretmenlerimiz sıkıntı yaşıyordu. Bundan sonra öğretmenlerimiz istedikleri zaman burada ücret ödemeden öğrencilerine materyal hazırlayarak eğitimlerine katkı sağlayacaklardır” dedi.