Nevşehir Belediyespor Kadın Voleybol Takımı devreyi galibiyetle kapadı | 25 Nisan 2024İmar Haber

25 Nisan 2024 - 20:43

Nevşehir Belediyespor Kadın Voleybol Takımı devreyi galibiyetle kapadı

VOLEYBOL KADINLAR 1. LİGİ’NDE MÜCADELE EDEN NEVŞEHİR BELEDİYESPOR, İLK YARININ SON MAÇINDA KENDİ EVİNDE KAYSERİ TEMSİLCİSİ TURKUAZ SERAMİK OSB’Yİ 3-0 MAĞLUP ETTİ.

Nevşehir Belediyespor Kadın Voleybol Takımı devreyi galibiyetle kapadı
Son Güncelleme :

23 Aralık 2020 - 17:10

Voleybol Kadınlar 1. Ligi’nde mücadele eden Nevşehir Belediyespor, ilk yarının son maçında kendi evinde Kayseri temsilcisi Turkuaz Seramik OSB’yi 3-0 mağlup etti.

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Sigorta Shop Kadınlar 1. Ligi B Grubu erteleme karşılaşmasında Nevşehir Belediyespor ve Turkuaz Seramik OSB kadın voleybol takımları Nevşehir Damat İbrahim Paşa Spor Salonu’nda karşı karşıya geldi.

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı ve eşi Melek Arı, Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir ve belediye başkan yardımcılarının da izlediği müsabakaya Nevşehir Belediyespor Kadın Voleybol takımı hızlı başladı.

Maçta baştan sona üstün oynayan Nevşehir Belediyespor rakibi Turkuaz Seramik OSB Kadın voleybol takımını 25-21,25-20 ve 25-15 setlerle maçı 3-0 kazandı.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.