Niğde Belediyesi ekipler 65 yaş üstü vatandaşlar için seferber oldu | 28 Mart 2024İmar Haber

28 Mart 2024 - 13:27

Niğde Belediyesi ekipler 65 yaş üstü vatandaşlar için seferber oldu

YENİ TİP KORONAVİRÜS (KOVİD-19) SALGINININ ÖNLENMESİNE YÖNELİK UYGULANAN SOKAĞA ÇIKMA KISITLAMASININ OLDUĞU GÜNLERDE NİĞDE BELEDİYESİ EKİPLER 65 YAŞ ÜSTÜ VATANDAŞLAR İÇİN SEFERBER OLDU.

Niğde Belediyesi ekipler 65 yaş üstü vatandaşlar için seferber oldu
Son Güncelleme :

06 Aralık 2020 - 17:20

Google News Google News href="http://www.facebook.com/share.php?u=https://www.imarhaber.com/nigde-belediyesi-ekipler-65-yas-ustu-vatandaslar-icin-seferber-oldu/31553/" title="facebook">

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınının önlenmesine yönelik uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu günlerde Niğde Belediyesi ekipler 65 yaş üstü vatandaşlar için seferber oldu.

Niğde Belediyesi koronavirüs salgını nedeniyle evinden çıkamayan 65 yaş üstü ihtiyaç sahibi olan vatandaşlara yardım kolisi ulaştırıyor.

Niğde belediye Başkanı Emrah Özdemir, yaptığı açıklamada; “Kısıtlamadan dolayı sokağa çıkamayan ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız için seferber olduk. Bu vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını duydukları yardım kolilerini ikametlerine gönderdik. Niğde Belediyesi olarak ihtiyaçları olanlara gerekli desteği sağlıyoruz. Her konuda yanlarındayız.” Şeklinde konuştu.