Niksar'da jandarmadan öğrencilere uzaktan trafik eğitimi | 29 Mart 2024İmar Haber

29 Mart 2024 - 14:04

Niksar’da jandarmadan öğrencilere uzaktan trafik eğitimi

TOKAT’IN NİKSAR İLÇESİNDE JANDARMA TRAFİK EKİPLERİ, EBA VE ZOOM UYGULAMALARI ÜZERİNDEN ÖĞRENCİLERE TRAFİK EĞİTİMİ SEMİNERİ VERDİ.

Niksar’da jandarmadan öğrencilere uzaktan trafik eğitimi
Son Güncelleme :

21 Aralık 2020 - 16:05

Google News Google News href="http://www.facebook.com/share.php?u=https://www.imarhaber.com/niksarda-jandarmadan-ogrencilere-uzaktan-trafik-egitimi/42989/" title="facebook">

Tokat’ın Niksar ilçesinde jandarma trafik ekipleri, EBA ve Zoom uygulamaları üzerinden öğrencilere trafik eğitimi semineri verdi.

Pandemi sürecinde eğitim ve öğretimin uzaktan yapılması nedeniyle İlçe Jandarma Komutanlığı’na bağlı trafik ekipleri, ’Evdeyim ama trafik kuralları aklımda” projesi kapsamında çalışma gerçekleştirdi. EBA ve Zoom uygulamaları üzerinden jandarma sorumluluk alanında bulunan Gürçeşme, Yolkonak, YİBO, Gökçeli ve Buzköy okullarında eğitim gören öğrencilere uzaktan trafik eğitim semineri verildi. Seminerde, trafik ve trafik kuralları hakkında bilgilendirmeler yapıldı.

Öte yandan jandarma trafik ekipleri tarafından bundan sonra da ilçedeki köy ve belde okullarında trafik eğitimlerinin devam edeceği bildirildi.