Nilüfer Belediyesi'nde vezneler hafta sonu da hizmet verecek | 29 Mart 2024İmar Haber

29 Mart 2024 - 04:54

Nilüfer Belediyesi’nde vezneler hafta sonu da hizmet verecek

EMLÂK VERGİSİ ÖDEMELERİNDE SON GÜNE GELİNİRKEN, NİLÜFER BELEDİYESİ MALİ HİZMETLER MÜDÜRLÜĞÜ VEZNELERİ, VATANDAŞLARIN VERGİ ÖDEMELERİNİ KOLAYLIKLA YAPABİLMESİ İÇİN HAFTA SONUNDA DA HİZMET VERECEK. HALK EVİ’NDEKİ VEZNELER İLE MOBİL VEZNE, 28-29 KASIM TARİHLERİNDE 11.00-16.00 SAATLERİ ARASINDA AÇIK OLACAK.

Nilüfer Belediyesi’nde vezneler hafta sonu da hizmet verecek
Son Güncelleme :

26 Kasım 2020 - 16:05

Google News Google News href="http://www.facebook.com/share.php?u=https://www.imarhaber.com/nilufer-belediyesinde-vezneler-hafta-sonu-da-hizmet-verecek/25408/" title="facebook">

Emlâk vergisi ödemelerinde son güne gelinirken, Nilüfer Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü vezneleri, vatandaşların vergi ödemelerini kolaylıkla yapabilmesi için hafta sonunda da hizmet verecek. Halk Evi’ndeki vezneler ile mobil vezne, 28-29 Kasım tarihlerinde 11.00-16.00 saatleri arasında açık olacak.

Vatandaşların emlak vergisi ödemelerini kolaylıkla yapabilmesi için birçok alternatif sunan Nilüfer Belediyesi, veznelerini hafta sonunda da hizmete açacak. Vatandaşlar, Kasım ayı boyunca Nilüfer Belediyesi vezneleri ile akıllı vezneleri, mobil vezne, posta çeki, banka hesabı, ATM ve www.e-islem.net internet sitesi üzerinden emlak vergilerini kolaylıkla öderken, Nilüfer Belediyesi, ödemelerini son günlere bırakan vatandaşlar için veznelerini hafta sonunda da hizmete açacak. Nilüfer Belediyesi Halk Evi’ndeki vezneler, ödemelerini veznelerden yapmak isteyen vatandaşlar için 28-29 Kasım tarihlerinde, 11.00-16.00 saatleri arasında hizmet vermeye devam edecek. Hafta sonunda ayrıca, Nilüfer Belediyesi’nin ‘Mobil Vezne’ uygulaması da, Nilüfer Cumhuriyet Meydanı’nda yine 11.00-16.00 saatleri arasında hizmet vermeye devam edecek. 65 yaş üstü vatandaşlar da, Nilüfer Belediyesi’nin 444 16 03 numaralı çağrı merkezini arayarak veya mahalle muhtarları aracılığıyla iletişime geçtikleri takdirde, hafta sonunda da mobil vezne yoluyla ödemelerini gerçekleştirebilecek.

Vatandaşların, koronavirüs önlemleri nedeniyle Halk Evi’ne gelirken, HES kodunu yanlarında bulundurması gerekiyor.