Öğretmen Dizisi Tüm Detaylar | 25 Nisan 2024İmar Haber

25 Nisan 2024 - 03:17

Öğretmen Dizisi Tüm Detaylar

Her Çarşamba Günü Saat 20.00’de Fox Tv’de yayınlanan “Öğretmen Dizisi” hakkında tüm detaylar: Oyuncu Kadrosu, Dizinin Konusu ve İlham Kaynağı Ne? Gerilim Türündeki Dizi İlk Bölümünün Yayımlandığı 4 Mart 2020 Tarihinden İtibaren İzleyicilerin İlgisini Çekmeye Devam Ediyor.

Son Güncelleme :

04 Mart 2020 - 23:21

Öğretmen Dizisi Tüm Detaylar

Med ve MF yapımı Öğretmen Dizisi Japon yapımı “Mr. Hiragi’s Homeroom” dizisinden uyarlandı. Japonya’da

Dizinin oyuncuları; İlker Kaleli, Ceren Moray, Serhat Kılıç, Afra Saraçoğlu, Serkan Keskin ve Şerif Erol paylaşırken, onlara ayrıca Ramazan Mert Demir, Efekan Can, Elif Ceren Balıkçı, Ezgi Gör, Can Bartu Aslan, Hasan Şahintürk, Beran Soysal, Hakan Dinçkol, İsmail Karagöz, Cansın Şenel, Doğa Özüm, Bensu Uğur, Özgür Civelek, Göksü Melek Ulucan, Seyit Nizam Yılmaz, Burak Can Aras, Deniz Özgür, Ömer Furkan Eroğlan ve Metehan Parıltı gibi isimlerin oynadığı dizi bu akşam Fox TV’de izleyicilerle buluştu.

Her Çarşamba saat 20:00′ de yayımlanacak dizi beklenen ilgiyi gördü. Dizinin tüm bölümlerine  Vodafone hatlılar Vodafone TV ayrıcalığıyla ulaşabilecek.

Senaryosunu Merve Girgin’in kaleme aldığı Türk yapımı dram, gençlik ve psikolojik gerilim türündeki televizyon dizisi “Öğretmen” ‘in yönetmen koltuğunda Koray Kerimoğlu oturuyor.

öğretmen dizisi ilk bölüm

Konusu; bir sene önce Akif’in belki de hayattaki en mutlu günüyle başlar. O gün Akif, sevdiği kadın olan Zeynep’e evlenme teklifi eder. Zeynep, Küçükkapı Lisesi’nde öğretmenliğe ilk başladığı gün aynı zamanda Akif’le nişanlanmıştır. Zeynep bir öğretmen olarak Küçükkapı Lisesi’ne ilk adımlarını atarken Akif, bunun sonun başlangıcı olduğunu bilmeden ona aşkla baka kalmıştır.

Akif Erdem; Küçükkapı Lisesi’nde Fizik Öğretmeni olarak 12A sınıfına girer ve öğrencileri rehin alıp okulla bağlantılarını koparacak bir bomba patlatır. Kimsenin zarar görmediği patlamada; bütün 12A sınıfı ve emniyet güçleri, Akif’in bunu neden yaptığını öğrenmeye çalışacaktır. Akif Öğretmen; herkese büyük bir ders verecektir. Birkaç ay önce sınıf arkadaşlarının intiharının arkasındaki gerçekle ilgili olan “son sınıflarının” başlangıcıdır. İntihar notu veya son söz olmadan, okulun yıldız öğrencisi aniden bu dünyayı terk etti. Bir öğretmen 29 öğrenciyi rehin alır ve hepsinin bir kapak koyduğu ve sırtlarını döndüğü bir şeyle ilgili gerçeği yüz yüze getirir.

Sınıf Arkadaşları Neden İntihar Etti?

On gün gibi sınırlı bir sürede dizi, yaşamak için ölmekte olan insanları vurgular. Herkesin beklentilerinin ötesinde şok edici bir okul gizemi zamanla ortaya çıkacak! Gerçek ortaya çıkana kadar kimse bu okuldan mezun olamayacak…

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.