Ömer Bayram asist Yapıyor galatasaray kazanıyor | 16 Nisan 2024İmar Haber

16 Nisan 2024 - 15:28

Ömer Bayram asist Yapıyor galatasaray kazanıyor

Ömer Bayram, Galatasaray-Gençlerbirliği maçının 3. dakikasında Donk’un attığı golde asisti yapan isim oldu ve bu alanda Süper Lig’de zirveye yerleşti. Visca ile birlikte asist krallığında bu maç öncesinde zirveyi paylaşan Ömer Bayram, asist sayısını 10’a çıkardı.

Ömer Bayram asist Yapıyor galatasaray kazanıyor
Son Güncelleme :

01 Mart 2020 - 21:22

Galatasaraylı futbolcu Ömer Bayram, 10 asiste ulaştı ve Visca’yı geride bırakarak Süper Lig’de en çok asist yapan oyuncu oldu.

Ömer BayramGalatasaray-Gençlerbirliği maçının 3. dakikasında Donk’un attığı golde asisti yapan isim oldu ve bu alanda Süper Lig’de zirveye yerleşti. Visca ile birlikte asist krallığında bu maç öncesinde zirveyi paylaşan Ömer Bayram, asist sayısını 10’a çıkardı.

Galatasaray Haberleri: Ömer Bayram ligde kaç asist yaptı?

Galatasaray formasıyla bu sezon orta sahada sergilediği performansla dikkatleri üzerine çeken Ömer Bayram, hem takımın ve aynı zamanda hem de şu anda ligin en çok asist yapan futbolcusu konumunda. 9 asistli Visca’yı geride bırakan Ömer Bayram, Gençlerbirliği maçında asist sayısını 10’a çıkardı. Galatasaray, Gençlerbirliği maçında 3. dakikada Donk’un golüyle 1-0 öne geçerken, golün asisti Ömer Bayram’dan geldi.

ÖMER BAYRAM’IN SÜPER LİG’DE ASİST YAPTIĞI MAÇLAR

1 – Kasımpaşa
1 – Yeni Malatyaspor
1 – Sivasspor
1 – Ankaragücü
1 – Antalyaspor
1 – Konyaspor
2 – Kayserispor
1 – Fenerbahçe
1 – Gençlerbirliği

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.