Ormancılık Araştırma Enstitüleri Toplantısı Online Olarak Başladı | 25 Nisan 2024İmar Haber

25 Nisan 2024 - 08:09

Ormancılık Araştırma Enstitüleri Toplantısı Online Olarak Başladı

Ormancılık Araştırma Enstitüleri Araştırma İhtisas Grupları Toplantısı pandemi önlemleri kapsamında online olarak başladı. Çevrimiçi olarak 6 farklı Araştırma ihtisas grubunda yapılacak toplantılarda 36 adet yeni alınan proje, 29 sonuçlanan proje, 1 ara sonucu alınan proje ve 156 tane devam eden proje olmak üzere toplamda 222 proje görüşülecek.

Ormancılık Araştırma Enstitüleri Toplantısı Online Olarak Başladı
Son Güncelleme :

10 Şubat 2021 - 14:02

Ormancılık Araştırma Enstitüleri Araştırma İhtisas Grupları Toplantısı Online Olarak Başladı.

Tarım ve Orman Bakanlığı Orman Genel bünyesinde faaliyet gösteren Ormancılık Araştırma Enstitüsü Müdürlüklerince yürütülen araştırma projelerinin yıllık değerlendirilmesinin yapıldığı Araştırma İhtisas Grupları toplantısı başladı.

 

Her yıl Ocak ayı içerisinde olağan olarak toplanması gereken toplantı bu yıl Covid-19 salgınıyla beraber üniversitelerin akademik takvimlerinde yaşanan 15 günlük gecikme nedeniyle 08-12 Şubat 2021 tarihlerinde online olarak başladı.



7 farklı uzmanlık bazında oluşturulan toplantılarda araştırma enstitüsü müdürlükleri, genel müdürlük ilgili daire temsilcileri, bakanlığın ilgili birimleri, üniversitelerden ilgili akademisyenler ve ilgili diğer kamu kurumları ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri yer alıyor.

EN ÇOK KAZANANLAR

EN ÇOK KAYBEDENLER

EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

DÖVİZ KURU

BIST100
DOLAR
EURO
BITCOIN
ÇEYREK ALTIN
GRAM ALTIN