Osmangazi'de asfalt mesaisi | 19 Nisan 2024İmar Haber

19 Nisan 2024 - 22:52

Osmangazi’de asfalt mesaisi

ULAŞIM ALANINDAKİ YATIRIMLARIYLA DİKKAT ÇEKEN OSMANGAZİ BELEDİYESİ, SON OLARAK ALAŞAR, HAMİTLER VE KÜKÜRTLÜ MAHALLELERİNDE BOZULAN YOLLARI ASFALTLADI.

Osmangazi’de asfalt mesaisi
Son Güncelleme :

11 Aralık 2020 - 13:15

Google News Google News href="http://www.facebook.com/share.php?u=https://www.imarhaber.com/osmangazide-asfalt-mesaisi/34219/" title="facebook">

Ulaşım alanındaki yatırımlarıyla dikkat çeken Osmangazi Belediyesi, son olarak Alaşar, Hamitler ve Kükürtlü mahallelerinde bozulan yolları asfaltladı.

Vatandaşların refah seviyesini yükseltmek için büyük gayret gösteren Osmangazi Belediyesi, ulaşım konusunda ciddi çalışmalar yürütüyor. Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Alaşar Mahallesi 12. Ada Sokak ile Hamitler Mahallesi Bebek ve 2’nci Coşkun Sokak’ta asfalt kaplama çalışması gerçekleştirdi. Ekipler, daha sonra ise Kükürtlü Mahallesi Mavili Sokak ve park çevresinde asfaltları yamaladı. Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte bölgedeki hem yaya hem de araç trafiğine daha kaliteli bir şekilde hizmet verilmesi sağlandı.

İlçeye yapılan hizmetlerden memnun olan vatandaşlar, istek ve taleplerinin en kısa sürede hayata geçirilmesinden dolayı Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’a teşekkür etti. 136 mahallenin ihtiyacına cevap verdiklerini belirten Başkan Dündar, “Belediye olarak özellikle ulaşım yatırımlarına büyük önem veriyoruz. Sokak ve caddelerimizin daha ulaşılabilir olması için yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Osmangazi’de en ufak bir asfalt sorunu kalmayana dek çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.