Otellerin yılbaşı eğlencesi rezervasyonu iddialarına turizmcilerden sert çıkış: "İhanettir" | 19 Nisan 2024İmar Haber

19 Nisan 2024 - 23:51

Otellerin yılbaşı eğlencesi rezervasyonu iddialarına turizmcilerden sert çıkış: “İhanettir”

KORONA VİRÜS ÖNLEMLERİ KAPSAMINDA OTELLERDE YILBAŞI KUTLANMASININ YASAKLANMASININ ARDINDAN BAZI OTELLERİN YENİ YIL EĞLENCELERİNİ ‘ALÇAK SES’ OLMAK ŞARTIYLA REZERVASYON ALDIĞI İDDİASINA, ANTALYA’DAKİ TURİZMCİLERDEN SERT ÇIKIŞ GELDİ. AKDENİZ TURİSTİK OTELCİLER VE İŞLETMECİLER BİRLİĞİ (AKTOB) BAŞKAN YARDIMCISI KAAN KAVALOĞLU, “ANTALYA’DA BU DURUM SÖZ KONUSU BİLE DEĞİL. BUNLAR TURİZMİN YÜZ KARASIDIR. İÇİMİZDE VARSA EĞER, KENDİ OTO SİSTEMİMİZLE BULUP ÇIKARTMALIYIZ. BUNUN OTELCİLİK YA DA TURİZMCİLİKLE ALAKASI YOK. BU İHANETTİR.” İFADELERİNİ KULLANDI.

Otellerin yılbaşı eğlencesi rezervasyonu iddialarına turizmcilerden sert çıkış: “İhanettir”
Son Güncelleme :

24 Aralık 2020 - 14:35

Korona virüs önlemleri kapsamında otellerde yılbaşı kutlanmasının yasaklanmasının ardından bazı otellerin yeni yıl eğlencelerini ‘alçak ses’ olmak şartıyla rezervasyon aldığı iddiasına, Antalya’daki turizmcilerden sert çıkış geldi. Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (AKTOB) Başkan Yardımcısı Kaan Kavaloğlu, “Antalya’da bu durum söz konusu bile değil. Bunlar turizmin yüz karasıdır. İçimizde varsa eğer, kendi oto sistemimizle bulup çıkartmalıyız. Bunun otelcilik ya da turizmcilikle alakası yok. Bu ihanettir” ifadelerini kullandı.

İç İşleri Bakanlığının yılbaşı genelgesiyle otellerde yılbaşı kutlamaları yasaklanmıştı. Genelgede, eğlence ve balo düzenlenmesine izin verilmeyeceği belirtilmesine karşın, bugün bazı otel ve apartların, odalarında yeni yıl eğlencesi için ‘alçak ses’ şartıyla eğlence yapabileceğini belirterek rezervasyon aldığı yönündeki iddialara, Antalyalı turizmcilerden sert eleştiri geldi.

“Bu ihanettir”

Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (AKTOB) Başkan Yardımcısı Kaan Kavaloğlu, Antalya’da böyle bir durumun söz konusu bile olmadığını, turizmcilerin devletin bütün unsurlarıyla koordineli şekilde hareket ettiğine dikkat çekti. “Bizim sloganımız belli, eğlenmeye değil, dinlenmeye gelsin insanlar” diyen Kavaloğlu, iddialara yönelik ise şu sözleri kullandı:

“Bunu yapanlar, işinin doğru yapanlar değildir. Şiddetle değil daha da ağır kınıyorum. Bunlar turizmin yüz karasıdır. Kalkıp da bir tane apart otelin ahlaksızlığıyla bütün sektörü suçlamak çok doğru bir şey değil. Bunun doğru olmadığını düşünüyorum. Özellikle de bu durum turizmi ve turizmciyi rencide edecek duruma düşürüyor. Bizim oto kontrol sistemimiz var. İçimizde varsa eğer, kendi oto kontrol sistemimizle bulup çıkartmalıyız. Bunun otelcilik ya da turizmcilikle alakası yok. Bu ihanettir.”

EN ÇOK KAZANANLAR

EN ÇOK KAYBEDENLER

EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

DÖVİZ KURU

BIST100
DOLAR
EURO
BITCOIN
ÇEYREK ALTIN
GRAM ALTIN