Özkan Sümer son yolculuğuna uğurlandı | 28 Mart 2024İmar Haber

28 Mart 2024 - 23:58

Özkan Sümer son yolculuğuna uğurlandı

BİR SÜREDİR KANSER TEDAVİSİ GÖRDÜĞÜ HASTANEDE 80 YAŞINDA HAYATINI KAYBEDEN TRABZONSPOR’UN ESKİ FUTBOLCU, TEKNİK DİREKTÖR VE KULÜP BAŞKANLARINDAN ÖZKAN SÜMER, SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI.

Özkan Sümer son yolculuğuna uğurlandı
Son Güncelleme :

22 Aralık 2020 - 14:50

Bir süredir kanser tedavisi gördüğü hastanede 80 yaşında hayatını kaybeden Trabzonspor’un eski futbolcu, teknik direktör ve kulüp başkanlarından Özkan Sümer, son yolculuğuna uğurlandı.

Türk futbolu ve Trabzonspor’un efsane ismi Özkan Sümer için Trabzon’un Ortahisar ilçesindeki İskenderpaşa Camii’nde saat 14.00’te kılınan cenaze namazına, Sümer’in ailesinin yanı sıra Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Gençlik ve Spor eski Bakanı Faruk Nafız Özak, Trabzon İl Emniyet Müdürü Metin Alper, Trabzonspor Divan Kurulu Başkanı Ali Sürmen, Trabzonspor Yönetim Kurulu üyeleri, bordo-mavili kulübün eski yöneticileri ile çeşitli sivil toplum örgütlerinin temsilcileri katıldı.

Pandemi nedeniyle tören düzenlenmezken, Özkan Sümer’in cenazesi, kılınan cenaze namazının ardından Maçka’da aile kabristanlığında toprağa verildi.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.