Pazarcı esnafının talepleri masaya yatırıldı | 29 Mart 2024İmar Haber

29 Mart 2024 - 10:24

Pazarcı esnafının talepleri masaya yatırıldı

SÜLEYMANPAŞA BELEDİYE BAŞKANI CÜNEYT YÜKSEL, TEKİRDAĞ PAZARCILAR ODASI YÖNETİM KURULU ÜYELERİ İLE BİR ARAYA GELDİ. SÜLEYMANPAŞA’DA YAPILACAK OLAN KAPALI SEMT PAZARLARI İLE İLGİLİ ODA YETKİLİLERİNİ BİLGİLENDİREN YÜKSEL, ATATÜRK MAHALLESİ’NDE YAPILACAK OLAN KAPALI PAZARYERİ PROJESİNİN HAYATA GEÇİRİLECEĞİ ALANI HEYETLE BİRLİKTE YERİNDE İNCELEDİ.

Pazarcı esnafının talepleri masaya yatırıldı
Son Güncelleme :

10 Aralık 2020 - 15:50

Google News Google News href="http://www.facebook.com/share.php?u=https://www.imarhaber.com/pazarci-esnafinin-talepleri-masaya-yatirildi/33847/" title="facebook">

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, Tekirdağ Pazarcılar Odası Yönetim Kurulu üyeleri ile bir araya geldi. Süleymanpaşa’da yapılacak olan kapalı semt pazarları ile ilgili oda yetkililerini bilgilendiren Yüksel, Atatürk Mahallesi’nde yapılacak olan Kapalı Pazaryeri projesinin hayata geçirileceği alanı heyetle birlikte yerinde inceledi.

Süleymanpaşa Belediyesi Sahil Ek Hizmet Binasında gerçekleşen toplantıda ilçede yapılması planlanan 7 adet kapalı pazaryeri projesi ile ilgili Tekirdağ Pazarcılar Odası Yönetim Kurulu üyelerine bilgi veren Yüksel, Oda Başkanvekili Bekir Kaplan ve beraberindeki heyetle konu üzerinde istişarede bulundu.

Pazarcı esnafının talep ve beklentileri masaya yatırıldı

Toplantıda ayrıca pazaryerlerinde karşılaşılan sorunlar, salgınla mücadele tedbirleri, geri dönüştürülebilir atıkların kaynağında ayrıştırılması ile yapılacak olan kapalı pazaryerlerinde uygulanacak kurallar ve çalışma koşulları da gündeme geldi. Başkan Yüksel, Oda Başkanvekili Kaplan nezdinde pazarcı esnafının talep ve beklentilerini dinleyerek yapılması gerekenler konusunda bilgi alışverişinde bulundu.

Toplantı sonrası Oda temsilcileri ile birlikte Atatürk Mahallesi’nde gerçekleştirilecek olan kapalı pazaryeri projesini yerinde inceleyen Yüksel, yapılacak çalışmaların detayları ile ilgili heyetin görüşlerini not etti.