Rıdvan Dilmen kötü haberi açıkladı! Vedat Muriç Sakat | 29 Mart 2024İmar Haber

29 Mart 2024 - 14:26

Rıdvan Dilmen kötü haberi açıkladı! Vedat Muriç Sakat

Fenerbahçe’nin yıldız forveti Vedat Muriç, Süper Lig’in 11. haftasında oynanan Kasımpaşa maçında ayak bileği burkarak sakatlık geçirmişti. Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen golcü oyuncu ile konuştuğunu ve 5 hafta daha sahalardan uzak kalacağını söyledi.

Rıdvan Dilmen kötü haberi açıkladı! Vedat Muriç Sakat
Son Güncelleme :

25 Kasım 2019 - 16:29

Fenerbahçe’nin yıldız forveti Vedat Muriç, Süper Lig’in 11. haftasında oynanan Kasımpaşa maçında ayak bileği burkarak sakatlık geçirmişti. Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen golcü oyuncu ile konuştuğunu ve 5 hafta daha sahalardan uzak kalacağını söyledi.

5 Hafta Yokum Hocam

Geçtiğimiz hafta golcü oyuncuyu aradığını ifade eden Dilmen, “Vedat Muriqi ile geçen hafta telefonda konuştum, ‘5 hafta yokum hocam’ dedi. ‘Normal oyuncular için diyorsun herhalde, sen daha çabuk dönersin’ dedim. ‘İnşallah deneyeceğim hocam’ dedi. MR’ı bozar diyorum. Tekme yiyor, sonra içeri giriyor, öyle bir oyuncu” dedi.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.