Sakarya güne yağmurla başladı | 19 Nisan 2024İmar Haber

19 Nisan 2024 - 13:17

Sakarya güne yağmurla başladı

METEOROLOJİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ’NÜN MARMARA BÖLGESİ İÇİN YAPTIĞI ‘KUVVETLİ SAĞANAK YAĞIŞ’ UYARISININ ARDINDAN, SAKARYA’DA YAĞMUR ETKİLİ OLMAYA BAŞLADI. YAĞMURA HAZIRLIKSIZ YAKALANAN VATANDAŞLAR İSE ISLANMAKTAN KURTULAMADI.

Sakarya güne yağmurla başladı
Son Güncelleme :

15 Aralık 2020 - 10:20

Google News Google News href="http://www.facebook.com/share.php?u=https://www.imarhaber.com/sakarya-gune-yagmurla-basladi/37318/" title="facebook">

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün Marmara Bölgesi için yaptığı ’Kuvvetli sağanak yağış’ uyarısının ardından, Sakarya’da yağmur etkili olmaya başladı. Yağmura hazırlıksız yakalanan bazı vatandaşlar ise ıslanmaktan kurtulamadı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Marmara Bölgesi için yaptığı ’Kuvvetli sağanak yağış’ uyarısının ardından Sakaryalılar güne yağmurla başladı. Saat 06.00’dan itibaren etkisini göstermeye başlayan yağmura birçok vatandaş hazırlıksız yakalandı. Yağmurun etkili olduğu yerlerden biri de en işlek yerlerden olan Atatürk Bulvarı ve Gar Meydanı’nın bulunduğu Adapazarı ilçesi oldu. İlçede yağmura hazırlıksız yakalanan birçok vatandaş korunmak için dükkan tentelerinin altından giderken bazı vatandaşlar ise şemsiyeleri ile gidecekleri yere gitmeye çalışırken yağmur ise gün boyu etkisini sürdürmesi bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünce yapılan uyarıda ise, “Marmara’nın güney ve doğusunda beklenen sağanak yağışların, İstanbul’un Anadolu Yakası, Sakarya, Kocaeli, Bursa, Bilecik, Yalova çevreleri kuvvetli (21-50 Kg/m2) olması beklendiğinden, sel, su baskını, ulaşımda aksamalar, yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır” ifadelerine yer verildi.