Sarıkaya Belediyesi aylık 10 ton suyu ücretsiz verecek | 28 Mart 2024İmar Haber

28 Mart 2024 - 22:54

Sarıkaya Belediyesi aylık 10 ton suyu ücretsiz verecek

SARIKAYA BELEDİYE BAŞKANI ÖMER AÇIKEL, KOVİD-19 SALGINININ YARATTIĞI EKONOMİK OLUMSUZLUKLARA KARŞI VATANDAŞLARA BU SÜREÇTE DESTEK OLMAK AMACIYLA ARALIK, OCAK VE ŞUBAT AYLARI İÇİN GEÇERLİ OLMAK ÜZERE AYLIK 10 TON SUYU ÜCRETSİZ VERECEKLERİNİ SÖYLEDİ.

Sarıkaya Belediyesi aylık 10 ton suyu ücretsiz verecek
Son Güncelleme :

03 Aralık 2020 - 17:10

Google News Google News href="http://www.facebook.com/share.php?u=https://www.imarhaber.com/sarikaya-belediyesi-aylik-10-ton-suyu-ucretsiz-verecek/29565/" title="facebook">

Sarıkaya Belediye Başkanı Ömer Açıkel, Kovid-19 salgını nedeniyle ekonomik olumsuzluklara karşı vatandaşlara bu süreçte destek olmak amacıyla Aralık, Ocak ve Şubat ayları için geçerli olmak üzere aylık 10 Ton suyu ücretsiz vereceklerini söyledi.

Sarıkaya Belediye Başkanı Ömer Açıkel, diğer belediyelere de örnek teşkil edecek açıklamayı sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile duyurdu.

Başkan Açıkel, paylaşımında şu ifadelere yer verdi: “Salgın hastalık ile mücadele kapsamında; Aralık , Ocak ve Şubat aylarında tüm abonelerimize aylık 10 ton suyu ücretsiz vermeye devam etme kararı aldık. Ayrıca su faturası yatırmaya gelen her hemşehrimize ücretsiz maske vereceğiz. Lütfen tedbirlere uyalım. Maske, mesafe ve temizliğe dikkat edelim.”