Serdivan Belediyesi, sokak hayvanlarını yalnız bırakmadı | 28 Mart 2024İmar Haber

29 Mart 2024 - 02:27

Serdivan Belediyesi, sokak hayvanlarını yalnız bırakmadı

SERDİVAN BELEDİYESİ, KORONA VİRÜS NEDENİYLE HAFTA SONU UYGULANAN İKİ GÜNLÜK SOKAĞA ÇIKMA KISITLAMALARINDA SOKAK HAYVANLARINI YALNIZ BIRAKMADI.

Serdivan Belediyesi, sokak hayvanlarını yalnız bırakmadı
Son Güncelleme :

13 Aralık 2020 - 13:50

Google News Google News href="http://www.facebook.com/share.php?u=https://www.imarhaber.com/serdivan-belediyesi-sokak-hayvanlarini-yalniz-birakmadi/35639/" title="facebook">

Serdivan Belediyesi, korona virüs nedeniyle hafta sonu uygulanan iki günlük sokağa çıkma kısıtlamalarında sokak hayvanlarını yalnız bırakmadı.

Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından sokakta yaşayan hayvanlar için beslenme ünitelerine ve belirlenen noktalara kuru mama ve su bırakılıyor. Normal zamanlarda da sokak hayvanlarının su ve mama ihtiyacını karşılayan Serdivan Belediyesi, kısıtlamanın olduğu günlerde sokak hayvanlarının sıkıntı yaşamaması için çalışmalarını yoğunlaştırıyor. Şehir merkezindeki sokak hayvanları için yapılan çalışmaların aynısı kırsal alanlardaki hayvanlar için de yapılıyor. Onları da yalnız bırakmayan ekipler belirli noktalara yem, mama ve su bırakıyor.