Serdivan Belediyesi vatandaşları vergi borcu yapılanması konusunda bilgilendirdi | 18 Nisan 2024İmar Haber

19 Nisan 2024 - 00:36

Serdivan Belediyesi vatandaşları vergi borcu yapılanması konusunda bilgilendirdi

SERDİVAN BELEDİYESİ VERGİ BORCU BULUNAN MÜKELLEFLERE YÖNELİK GETİRİLEN DÜZENLEME KAPSAMINDA YAPILANDIRMA İLE İLGİLİ VATANDAŞLARI BİLGİLENDİRDİ.

Serdivan Belediyesi vatandaşları vergi borcu yapılanması konusunda bilgilendirdi
Son Güncelleme :

08 Aralık 2020 - 19:05

Google News Google News href="http://www.facebook.com/share.php?u=https://www.imarhaber.com/serdivan-belediyesi-vatandaslari-vergi-borcu-yapilanmasi-konusunda-bilgilendirdi/32849/" title="facebook">

Serdivan Belediyesi vergi borcu bulunan mükelleflere yönelik getirilen düzenleme kapsamında yapılandırma ile ilgili vatandaşları bilgilendirdi.

Mükelleflerin yapılandırma için 31 Aralık 2020 tarihine kadar www.serdivan.bel.tr adresinden e-belediye linkindeki üyelik işlemlerini tamamladıktan sonra online olarak ya da belediyeye bizzat gelerek başvuru yapabilecekleri belirtildi. Yapılandırma kapsamında mükelleflerin belediyeye olan tüm borçlarını taksitlendirebilecekleri de ifade edildi. İlgili kanun hükümlerinden yararlanmak isteyen mükelleflerin borç taksitlendirmesinden yararlanması halinde ilk taksitlerin de 1 Şubat 2021 tarihinde ödeneceği belirtildi.