Shakhtar Donetsk, Real Madrid'i yine yendi | 28 Mart 2024İmar Haber

28 Mart 2024 - 17:21

Shakhtar Donetsk, Real Madrid’i Yine Yendi

SHAKHTAR DONETSK, UEFA ŞAMPİYONLAR LİGİ 5. HAFTASINDA EVİNDE KARŞI KARŞIYA GELDİĞİ REAL MADRİD’İ 2-0 MAĞLUP ETTİ. UKRAYNA EKİBİ RAKİBİNİ DEPLASMANDA DA 3-2 YENMİŞTİ.

Shakhtar Donetsk, Real Madrid’i Yine Yendi
Son Güncelleme :

01 Aralık 2020 - 23:45

Shakhtar Donetsk, UEFA Şampiyonlar Ligi 5. haftasında evinde karşı karşıya geldiği Real Madrid’i 2-0 mağlup etti. Ukrayna ekibi rakibini deplasmanda da 3-2 yenmişti.

UEFA Şampiyonlar Ligi 5. haftasında B Grubu’nda İspanyol ekibi Real Madrid, deplasmanda Ukrayna temsilcisi Shakhtar Donetsk’e konuk oldu. Ev sahibi ilk yarısı 0-0 sona eren mücadeleden 52. dakikada Dentinho ve 82. dakikada da Manor Solomon’un golleriyle 2-0’lık skorla galip ayrıldı.

Bu sonucun ardından Shakhtar Donetsk, puanını 7’ye çıkartarak averajla 2. sıraya yükseldi. Real Madrid ise 7 puanda kaldı ve 3. sıraya geriledi.

İki takım arasında grupta İspanya’da oynanan ilk maçı da Shakhtar 3-2’lik skorla kazanmıştı.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.