Sivasspor, Trabzonspor maçına hazır | 28 Mart 2024İmar Haber

28 Mart 2024 - 17:27

Sivasspor, Trabzonspor maçına hazır

SÜPER LİG 2020-2021 SEZONU’NUN 11. HAFTA MAÇINDA YARIN DEPLASMANDA TRABZONSPOR’A KONUK OLACAK DG SİVASSPOR, BUGÜN YAPTIĞI ANTRENMANLA MAÇIN HAZIRLIKLARINI TAMAMLADI.

Sivasspor, Trabzonspor maçına hazır
Son Güncelleme :

06 Aralık 2020 - 16:00

Süper Lig’in 11. haftasında yarın Trabzonspor’a konuk olacak DG Sivasspor, bugün yaptığı antrenmanla maçın hazırlıklarını tamamladı.

Yardımcı Antrenör Bülent Albayrak yönetiminde, kulüp tesislerinde basına kapalı olarak yapılan antrenman ısınma ve açma germe hareketleriyle başladı. Ardından iki grup halinde 5’e 2 top kapma, pas ve pres çalışması yapan kırmızı-beyazlılar, son bölümde ise taktik ağırlıklı çalışmalar gerçekleştirdi.

Erdoğan Yeşilyurt, Serhiy Rybalka ve Olarenwaju Kayode takımdan ayrı olarak çalıştı. Sivasspor antrenmanın ardından uçakla Trabzon’a giderek kampa girecek.

Trabzonspor ile Sivasspor, yarın saat 19.30’da haftanın kapanış maçında Şenol Güneş Spor Kompleksi’nde karşılaşacak. Mücadelede hakem Suat Arslanboğa görev yapacak.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.