Sivasspor'da Erdoğan Yeşilyurt korona virüsü atlattı! | 28 Mart 2024İmar Haber

28 Mart 2024 - 21:10

Sivasspor’da Erdoğan Yeşilyurt korona virüsü atlattı!

DG SİVASSPOR’DA ORTA SAHA OYUNCUSU ERDOĞAN YEŞİLYURT’TAN SEVİNDİRİCİ HABER GELDİ. SON KORONA VİRÜS TESTİ NEGATİF ÇIKAN GOLCÜ OYUNCU, TAKIMLA BERABER BUGÜN İDMANA ÇIKTI.

Sivasspor’da Erdoğan Yeşilyurt korona virüsü atlattı!
Son Güncelleme :

06 Aralık 2020 - 16:00

DG Sivasspor’da orta saha oyuncusu Erdoğan Yeşilyurt’tan sevindirici haber geldi. Son korona virüs testi negatif çıkan golcü oyuncu, takımla beraber bugün idmana çıktı.

Bir süredir korona virüs ile mücadele veren Sivasspor’un başarılı futbolcusu Erdoğan Yeşilyurt, hastalığını atlattı ve takımla beraber çalışmalara başladı.

27 yaşındaki deneyimli oyuncunun korona virüsü atlattığını Sivasspor Kulübü sosyal medya hesaplarından duyurdu. Erdoğan Yeşilyurt’un antrenmandaki fotoğrafını paylaşan kırmızı-beyazlı kulüp paylaşıma, “Futbolcularımız; Erdoğan Yeşilyurt, Serhiy Rybalka ve Olarenwaju Kayode takımımızdan ayrı olarak çalışmalarını gerçekleştiriyor” notunu ekledi.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.