Sokağa çıkma yasağında da can dostlar unutulmadı | 18 Nisan 2024İmar Haber

18 Nisan 2024 - 06:02

Sokağa çıkma yasağında da can dostlar unutulmadı

HAKKARİ BELEDİYESİ İKİ GÜNLÜK SOKAĞA ÇIKMA YASAĞINDA DA CAN DOSTLARI YALNIZ BIRAKMIYOR. VETERİNER EKİPLERİ SOKAKTA YAŞAYAN HAYVANLARA KENTİN DÖRT BİR YANINDA YİYECEK VE MAMA BIRAKTI.

Sokağa çıkma yasağında da can dostlar unutulmadı
Son Güncelleme :

05 Aralık 2020 - 15:00

Google News Google News href="http://www.facebook.com/share.php?u=https://www.imarhaber.com/sokaga-cikma-yasaginda-da-can-dostlar-unutulmadi/30723/" title="facebook">

Hakkari Belediyesi iki günlük sokağa çıkma yasağında da can dostları yalnız bırakmıyor. Veteriner ekipleri sokakta yaşayan hayvanlara kentin dört bir yanında yiyecek ve mama bıraktı.

Hakkari Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, İçişleri Bakanlığı’nın genelgesiyle iki günlük sokağa çıkma yasağında da sokakta yaşayan hayvanları unutmadı. Veteriner ekipleri kentin değişik noktalarında bulunan sahipsiz hayvanlara ulaşarak sevgi gösterim yiyecek ve mama bıraktı. Veteriner İşleri Müdürlüğü yetkilileri, Sokağa çıkma kısıtlaması olmasından dolayı Can dostlarımızın yiyecek bulma ve aç kalmamaları için beslenme çalışmalarımız aralıksız devam etmektedir denildi.