Tamamlayıcı Emeklilik Sistemiyle Emeklilere İlave Emeklilik Desteği Geliyor | 16 Nisan 2024İmar Haber

17 Nisan 2024 - 02:29

Tamamlayıcı Emeklilik Sistemiyle Emeklilere İlave Emeklilik Desteği Geliyor

Tamamlayıcı Emeklilik Sisteminin (TES) 2022 Yılında Yürürlüğe Gireceğini Duyuran Cumhurbaşkanı, Emeklilere de İlave Ödeme Yapılacağı Müjdesini Verdi. Koronavirüs İlacının (Favipiravir) ise TÜBİTAK Tarafından Üretilmeye Başlandığını Duyurdu.

Tamamlayıcı Emeklilik Sistemiyle Emeklilere İlave Emeklilik Desteği Geliyor
Son Güncelleme :

11 Haziran 2020 - 18:05

Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Tamamlayıcı emeklilik sistemini (TES) 2022 de yürürlüğe sokacağız” açıklamalarında bulundu.

“Tamamlayıcı emeklilik sigortası sunacak bir çalışma başlatıyoruz. Tesis edilecek karma model ile işçilerin kazanılmış hakları korunacak. Tamamlayıcı emeklilik sigortası ile aynı zamanda ilave emeklilik desteği alınabilmesini de sağlayacağız. Böylece çalışanlarımız emeklilikte daha da rahat edecekler. Bunun için devlet elini taşın altına koyacak. Bu kapsamda oluşacak fon ile Türkiye’nin istihdam kalkanını sürekli hale getirmeyi hedefliyoruz. Esnafımıza, küçük işletmelerimize, yatırımcımıza, üretim ve istihdam için uygun maliyetli ve uzun vadeli kaynak sağlayacak bir sistem kuracağız. Türkiye’nin istihdam kalkanını hızlıca devreye aldıktan sonra tamamlayıcı emeklilik sistemini de 2022 de yürürlüğe sokacağız.” dedi.

Ülkemizin hekimlerinin Covid-19 hastalığı tedavisinde kullandığı “Favipiravir” ilacının üretimine TÜBİTAK çatısı altında, kendi sentezimizle başlandığını duyuran Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ruhsat sürecinin tamamlanmasının ardından ilacın kullanıma sunulması sağlanacaktır, dedi.

Coronavirus İlacı Favipiravir Nedir?

EN ÇOK KAZANANLAR

EN ÇOK KAYBEDENLER

EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

DÖVİZ KURU

BIST100
DOLAR
EURO
BITCOIN
ÇEYREK ALTIN
GRAM ALTIN