Tarsus Belediyesinden Yerel Yönetimlerde İş Sağlığı ve Güvenliği Sempozyumu | 25 Nisan 2024İmar Haber

25 Nisan 2024 - 22:08

Tarsus Belediyesinden Yerel Yönetimlerde İş Sağlığı ve Güvenliği Sempozyumu

TARSUS BELEDİYESİ, COVİD-19 İLE MÜCADELEDE YEREL YÖNETİMLERİN KONUMUNUN ELE ALINACAĞI YEREL YÖNETİMLERDE İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ SEMPOZYUMU DÜZENLEYECEK. SEMPOZYUM, 25 ARALIK’TA ONLİNE OLARAK GERÇEKLEŞTİRİLECEK. SEMPOZYUMUN AÇILIŞ KONUŞMASINI TARSUS BELEDİYE BAŞKANI HALUK BOZDOĞAN YAPACAK.

Tarsus Belediyesinden Yerel Yönetimlerde İş Sağlığı ve Güvenliği Sempozyumu
Son Güncelleme :

22 Aralık 2020 - 16:15

Google News Google News href="http://www.facebook.com/share.php?u=https://www.imarhaber.com/tarsus-belediyesinden-yerel-yonetimlerde-is-sagligi-ve-guvenligi-sempozyumu/43619/" title="facebook">

Tarsus Belediyesi, Covid-19 ile mücadelede yerel yönetimlerin konumunun ele alınacağı Yerel Yönetimlerde İş Sağlığı ve Güvenliği Sempozyumu düzenleyecek. Sempozyum, 25 Aralık’ta online olarak gerçekleştirilecek.

Tarsus Belediyesi ile Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü ve Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Anabilim Dalının ilkini geçen yıl gerçekleştirdiği ‘Yerel Yönetimlerde İş Sağlığı ve Güvenliği Uygulamaları Sempozyumu’nun’ ikincisi 25 Aralık tarihinde Covid-19 pandemisi nedeni ile dijital platformda gerçekleştirilecek.

Herkese açık ve ücretsiz olarak düzenlenecek sempozyumun açılış konuşmalarını Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, Sağlık Bakanlığı Halk Sağlığı Genel Müdürlüğü Çalışan Sağlığı Dairesi Başkanı Selami Duman, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürü Cafer Uzunkaya yapacak.

Gün boyunca yapılacak 4 oturumda kamu kurumlarından ve üniversitelerden uzmanlar, salgın hastalıklar başta olmak üzere çalışma yaşamına etki eden risk faktörlerini masaya yatıracak.

Sempozyuma katılmak için Tarsus Belediyesinin resmi internet sitesi olan www.tarsus.bel.tr/sempozyum/ sayfasına giriş yapılması yeterli olacak.