Tokat'ta 40. mahalle doğalgaza kavuşuyor | 19 Nisan 2024İmar Haber

19 Nisan 2024 - 19:31

Tokat’ta 40. mahalle doğalgaza kavuşuyor

TOKAT BELEDİYE BAŞKANI EYÜP EROĞLU TEKNİK EKİBİYLE VE ÖRTMELİÖNÜ MAHALLESİ SAKİNLERİNİ ZİYARET ETTİ.

Tokat’ta 40. mahalle doğalgaza kavuşuyor
Son Güncelleme :

16 Aralık 2020 - 15:55

Google News Google News href="http://www.facebook.com/share.php?u=https://www.imarhaber.com/tokatta-40-mahalle-dogalgaza-kavusuyor/38964/" title="facebook">

Tokat kent merkezinde bulunan 42 mahalleden 40. mahalle doğalgaza kavuşuyor.

Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu teknik ekibiyle ve Örtmeliönü Mahallesi sakinlerini ziyaret etti. Başkan Eroğlu, seçim öncesinde mahalle sakinlerine vermiş oldukları bir sözü daha yerine getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Başkan Eroğlu, doğalgaz firmasıyla yaptıkları görüşmeler sonucu Örtmeliönü Mahallesinde en kısa sürede doğalgaz çalışmaları tamamlanacağını kaydetti. 42 mahalleden 40’nın doğalgaza kavuştuğunu dile getiren Başkan Eroğlu, kalan 2 mahallenin de doğalgaza kavuşması için çalışma yapılacağını ifade etti.

Mahalle Muhtarı Ali Yirikoğlu ise Başkan Eroğlu’na teşekkür ederek, “Seçim öncesinde yine mahallemizi ziyaretleri sırasında kendisinden doğalgazın mahallemize ulaşması noktasında isteğimizi iletmiştik. Başkanımız da firma ile yaptığı görüşmeler sonucunda bugün itibariyle çalışmalara başlanıldı” diye konuştu.