Toki Başvuru Ücreti İadesi Otomatikman Hesabınıza Yatacak | 25 Nisan 2024İmar Haber

25 Nisan 2024 - 18:42

Toki Başvuru Ücreti İadesi Otomatikman Hesabınıza Yatacak

Toki Konut Projelerine Başvuran ve Hak Sahibi Kurasında İsmi Çıkmayan Vatandaşların Başvuru için Yatırdıkları Ücretler 2 İş Günü İçerisinde Hesaplarına Geri İade Edilecek.

Toki Başvuru Ücreti İadesi Otomatikman Hesabınıza Yatacak
Son Güncelleme :

24 Mart 2020 - 14:45

Google News Google News href="http://www.facebook.com/share.php?u=https://www.imarhaber.com/toki-basvuru-ucreti-iadesi-otomatikman-hesabiniza-yatacak/17343/" title="facebook">

Toki kuralarında hak sahibi olamayan fakat yatırdıkları başvuru bedellerini geri iade almak isteyen vatanlar için alınan önlemler kapsamında; konut başvurusunda 2+1 konutlar için 500 lira, 3+1 konutlar için ise 1000 lira başvuru bedellerinin geri iadesi, Korona salgını ve Ziraat Bankasında yoğunluk oluşturmamak adına 2 iş günü içerisinde başvuru sahiplerinin hesaplarına geri yatırılacak ve vatandaşların bankalara gitmesi engellenmiş olacak.

Salgın hastalığın yayılmasını önlemek adına alınan bu karar sayesinde bir çok vatandaşımız sağlıklı yaşamaya devam edebilecek.

Toki kuralarının ardından hak sahibi olamayan vatandaşlar başvuru bedellerini ilgili banka şubelerinden iade alabilecekler.