Toroslar Belediyesinden borçlara online yapılandırma | 18 Nisan 2024İmar Haber

18 Nisan 2024 - 06:04

Toroslar Belediyesinden borçlara online yapılandırma

TOROSLAR BELEDİYESİ, 31 AĞUSTOS 2020 TARİHİNDEN ÖNCEKİ DÖNEMLERE AİT ÖDENMEMİŞ OLAN BORÇLARI E-BELEDİYE SİSTEMİNDEN DE ONLİNE YAPILANDIRIYOR.

Toroslar Belediyesinden borçlara online yapılandırma
Son Güncelleme :

15 Aralık 2020 - 15:50

Google News Google News href="http://www.facebook.com/share.php?u=https://www.imarhaber.com/toroslar-belediyesinden-borclara-online-yapilandirma/37969/" title="facebook">

belediye sisteminden de online yapılandırıyor.

Toroslar Belediyesinden yapılan açıklamada, 7256 sayılı Yapılandırma Kanunu kapsamında mükellefler, ödenmesi gereken emlak, çevre temizlik, ilan reklam vergisi ve diğer borçlarının yapılandırma başvurularını 31 Aralık 2020 tarihine kadar yapmaları gerektiği anımsatıldı. Açıklamada, vatandaşların belediyeye müracaat ederek veya www.toroslar-bld.gov.tr internet adresinde bulunan e-belediye sistemine girerek borçlarını yapılandırabilecekleri bildirildi. Mükelleflerin, geçmiş dönem borçlarını peşin ödemenin yanı sıra 6, 9, 12 ve 18 aya varan eşit taksitlendirme imkanından da faydalanabilecekleri kaydedildi.

“Hemşehrilerimiz, yapılandırma fırsatı ile kazançlı çıkıyor”

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, pandemi sürecinde yoğunluğu azaltmak amacıyla hemşehrilerinin yapılandırma başvurularını online olarak gerçekleştirebileceklerini söyledi. Başkan Yılmaz, “Çağın gerektirdiği teknolojik imkanlardan yararlanarak e-belediyecilik sistemini başarılı bir şekilde uyguluyoruz. Amacımız, hemşehrilerimize kolaylık sağlayarak, işlemlerini evlerinden çıkmadan yapabilmeleri. Pandemi sürecini, kuralları harfiyen uygulayarak atlatacağız. Salgına karşı belediyemizde gerekli önlemleri aldık, ancak yapılandırma başvurusu yapacak hemşehrilerimizin, başta kendi sağlıklarını korumak için e-belediye hizmetimizden faydalanmalarını istiyoruz” dedi.