Turkuaz Seramik OSB Teknik Koleji'nde oyunculara bir hafta izin verildi | 18 Nisan 2024İmar Haber

18 Nisan 2024 - 20:26

Turkuaz Seramik OSB Teknik Koleji’nde oyunculara bir hafta izin verildi

SİGORTA SHOP KADINLAR 1. LİG B GRUBU’NDA MÜCADELE EDEN TURKUAZ SERAMİK OSB TEKNİK KOLEJİ, İLK YARININ SONA ERMESİNDEN SONRA OYUNCULARINA BİR HAFTA İZİN VERDİ.

Turkuaz Seramik OSB Teknik Koleji’nde oyunculara bir hafta izin verildi
Son Güncelleme :

25 Aralık 2020 - 14:10

Sigorta Shop Kadınlar 1. Lig B Grubu’nda mücadele eden Turkuaz Seramik OSB Teknik Koleji, ilk yarının sona ermesinden sonra oyuncularına bir hafta izin verdi.

Ligde son olarak erteleme maçında deplasmanda Nevşehir Belediyespor ile karşılaşan ve ilk yarıyı tamamlayan Turkuaz Seramik OSB Teknik Koleji’nde Antrenör Harun Şahin oyuncularına bir hafta izin verdi. Bu sezon yükseldiği ligin ilk yarısında 10 maç oynayan kayseri temsilcisi ilk yarıyı 7 mağlubiyet, 3 yenilgi alarak topladığı 9 puan ile 9. sırada tamamladı. Ligde ikinci yarı maçları 23 Ocak’ta başlarken, eden Turkuaz Seramik OSB Teknik Koleji ikinci yarının ilk maçında 23 Ocak Cumartesi günü saat 14.00’da deplasmanda Bolu Belediyespor ile karşılaşacak.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.