Umut Şenol: "Yetiştiren ve yarışan bir takımız" | 28 Mart 2024İmar Haber

28 Mart 2024 - 20:29

Umut Şenol: “Yetiştiren ve yarışan bir takımız”

BEŞİKTAŞ YÖNETİM KURULU ÜYESİ UMUT ŞENOL, BASKETBOL ŞUBESİNDE YAŞANAN DEĞİŞİMLE İLGİLİ KONUŞTU. ALTYAPIYA AĞIRLIK VERİLDİĞİNE DİKKAT ÇEKEN ŞENOL, “HEM OYUNCU YETİŞTİRECEĞİZ HEM DE YARIŞACAĞIZ” İFADELERİNİ KULLANDI.

Umut Şenol: “Yetiştiren ve yarışan bir takımız”
Son Güncelleme :

11 Ocak 2021 - 12:35

Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Umut Şenol, basketbol şubesinde yaşanan değişimle ilgili konuştu. Altyapıya ağırlık verildiğine dikkat çeken Şenol, “Hem oyuncu yetiştireceğiz hem de yarışacağız” ifadelerini kullandı.

Beşiktaş Basketbol ve Gayrimenkul Geliştirme Sorumlusu Yönetim Kurulu Üyesi Umut Şenol, Beşiktaş Dergisi’ne konuştu. Basketbolda yaşanan değişim ve alınan başarılı skorlarla iyi bir dönüşüm gerçekleştiğini söyleyen Şenol, “Altyapıdan gelmekte olan oyuncularımız sayesinde uzun yıllar büyük transferler yapmamız gerekmiyor. Basketbol takımımız genç ve dinamik. Kadromuzu koruyabilir, mali sürdürülebilirlik açısından sorun yaşamazsak önümüzdeki sezondan itibaren hem yetiştirici hem de yarışmacı takım kişiliğimizi aynı anda ortaya koyacağımıza inanıyorum. Alttan gelen kuşakta, özellikle 2004 ve 2006 jenerasyonlarında çok iyi oyuncularımız var. Bu sene yaptığımız hamleyle önümüzdeki beş, altı yılı çok önemli transferler yapmadan geçirebiliriz. Hocamız da saha içinde son derece otoriter ama saha dışında kendisinin uzun yıllara dayanan tecrübesine rağmen son derece demokratik bir kişilik. Başarılı olduğumuzda bize her zaman masörün, malzemecinin, salon çalışanlarının payını hatırlatıyor; ekip çalışmasına çok önem veriyor” diye konuştu.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.