Uşak'ta korona denetimleri hız kesmeden devam ediyor | 28 Mart 2024İmar Haber

29 Mart 2024 - 02:01

Uşak’ta korona denetimleri hız kesmeden devam ediyor

İÇİŞLERİ BAKANLIĞI’NIN KORONA VİRÜS (KOVİD-19) TEDBİRLERİ KAPSAMINDA YAYINLADIĞI GENELGE DOĞRULTUSUNDA, UŞAK’TA TRAFİK VE ASAYİŞ EKİPLERİ TARAFINDAN SOKAĞA ÇIKAN YAYA VE OTOMOBİLLİ VATANDAŞLARDA MASKE VE İZİN DENETİMLERİ DEVAM EDİYOR.

Uşak’ta korona denetimleri hız kesmeden devam ediyor
Son Güncelleme :

05 Aralık 2020 - 16:50

Google News Google News href="http://www.facebook.com/share.php?u=https://www.imarhaber.com/usakta-korona-denetimleri-hiz-kesmeden-devam-ediyor/30855/" title="facebook">

İçişleri Bakanlığı’nın korona virüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında yayınladığı genelge doğrultusunda, Uşak’ta trafik ve asayiş ekipleri tarafından sokağa çıkan yaya ve otomobilli vatandaşlarda maske ve izin denetimleri devam ediyor.

Uşak İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı trafik ve asayiş ekipleri, kentteki kısıtlama saatleri arasında sokağa çıkan vatandaşları denetledi. Denetimlerde sürücü ve yaya vatandaşların Genel Bilgi Toplama (GBT) sorgulaması, maske, kısıtlama, araçların ruhsat ve sigorta durumlarını kontrol edildi. Polis ekipleri, vatandaşlara maske takmaları, sosyal mesafeye uymaları ve sokağa çıkmamaları konusunda uyarıda bulundu. Ekipler ayrıca kısıtlamaya sebepsizce uymayan vatandaşlar hakkında cezai işlem uyguladı. Denetimlerin başta kentin işlek caddeleri olmak üzere bir çok noktada kısıtlama süresince devam edeceği öğrenildi.