Uzaktan Ateş Ölçümü İçin Gözlükler Üretildi | 29 Mart 2024İmar Haber

29 Mart 2024 - 13:30

Uzaktan Ateş Ölçümü İçin Gözlükler Üretildi

AR kurum hizmetinde öncü şirketlerden LLVision, koronavirüs mücadelesi için ateş ölçümü sağlayan AR gözlükleri üretti.

Uzaktan Ateş Ölçümü İçin Gözlükler Üretildi
Son Güncelleme :

07 Haziran 2020 - 21:42

Google News Google News href="http://www.facebook.com/share.php?u=https://www.imarhaber.com/uzaktan-ates-olcumu-icin-gozluk-uretildi/18211/" title="facebook">

 

AR kurum hizmetinde öncü şirketlerden LLVision, koronavirüs mücadelesi için ateş ölçümü sağlayan AR gözlükleri ürettiğini ve Uzaktan İşbirliği Platformu’nun hayata geçirdiğini duyurdu. Verilen bilgiye göre, geliştirilmiş GLXSS SE-IR akıllı gözlükler, geliştirilmiş birinci görüş etkileşim deneyimi sağlıyor, hızlı ve doğru sıcaklık kontrolü sayesinde kurumların işlerini düzenlemesine yardımcı oluyor.

 

Son dönemlerde yaşanan seyahat kısıtlamaları nedeniyle saha içi deneyim ve yönetim problemini çözüme kavuşturabilmek amacıyla şirket, ARISE Endüstriyel Uzaktan İşbirliği Platformu’nun en yeni sürümünü de piyasaya çıkardı. Platform, tek bir yerden çözüm sağlayarak uzaktan video yapay zekalı tanıma ve veri analizi gibi gelişmiş uzaktan işbirliği özellikleri sayesinde kullanıcıların arıza giderme ve tamamlama testini gerçekleştirmesine ve işletme performansını izlemesine olanak tanımaktadır.